Komputer for Alle (Denmark)

Fyldig bas fra lille højtaler

-

JBL Flip 6 er nok den højtaler, vi har testet, som har leveret den mest fyldige bas i forhold til størrelsen. Du kan bogstaveli­gt talt se højtaleren arbejde, hvis du sætter noget bastung musik på. I enderne af Flip 6 vibrerer de store basenheder lystigt, når der skrues helt op for musikken.

Vi kom i øjeblikkel­igt festhumør, da vi satte Flip 6 i en 35 kvadratmet­er stor dagligstue og skruede godt op for volumen. Vi har ganske vist hørt klarere lyd fra minihøjtal­ere, men hvis du vil have en lille, transporta­bel festhøjtal­er med stor lyd, er Flip 6 lige dig.

Og transporta­bel, dét er den: Den kan ikke helt klemmes ned i en jakkelomme, medmindre du har meget store lommer. Men du kan uden problemer holde den i en hånd eller tage den med i forlommen på en taske. Du kan også sagtens bruge den udendørs. Den er støvog vandtæt og tåler selv kraftige regnbyger.

Som udgangspun­kt er der ikke så mange muligheder for at indstille Flip 6. Den kobles hurtigt sammen med fx din telefon ved at trykke på en tydelig Bluetoothk­nap på bagsiden af højtaleren. Derefter skal du blot finde højtaleren på din telefon i oversigten over Bluetoothe­nheder i nærheden. Hvis du henter JBL’s app, får du en equalizer til at finindstil­le lydens egenskaber, så den bliver helt, som du vil have den. Du kan også bruge app’en til at forbinde to Flip 6, så de kan spille sammen i stereo.

Første gang vi forbandt app og højtaler, hentede app’en en opdatering til Flip 6, så det er en god idé at hente app’en for en sikkerheds skyld.

Højtaleren kan spille i op til 12 timer på det indbyggede batteri, og det lades op på cirka 2,5 timer via USBCporten på bagsiden.

 ?? ??
 ?? ?? Flip 6 er mindre end 18 cm lang, men den lyder som en meget større højtaler.
Flip 6 er mindre end 18 cm lang, men den lyder som en meget større højtaler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark