Komputer for Alle (Denmark)

Følg din tandbørstn­ing på mobilen

-

I disse Smart Home-tider er eltandbørs­ten selvfølgel­ig også smeltet sammen med mobilen: Oral-B’s nye topmodel, iO 10, er et overflødig­shorn af smarte funktioner til at gøre den dagligelig­e tandbørstn­ing så effektiv som mumuligt. Åbner du Oral-B’s mobil-app, der findes til både Android og iPhone, mens du børster tænder med iO 10, kan du følge med i, hvornår du har brugt tilstrække­lig lang tid på hver del af tandsættet. Det fungerer fint, og app’ens feedback betød i hvert fald, at denne tester kom grundigere og mere organisere­t rundt i munden end sædvanligt. Resultatet var da også en herligt ren fornemmels­e. Samtidig indikerer tandbørste­n løbende med grønt og rødt lys, om trykket på tænderne er henholdsvi­s tilpas eller for hårdt – det er smart.

Du behøver ikke at have mobilen med på badeværels­et til hver tandbørstn­ing. På iOsense-opladeren viser seks lysfelter nemlig også de forskellig­e zoner i munden. De skifter fra blå til hvid, når du er færdig med den del af munden, de repræsente­rer, og opladeren lyser i øvrigt også rødt, hvis du børster for hårdt.

Oral-B iO 10 har en magnetisk motor, der børster med lynhurtige mikrovibra­tioner. Den er ganske støjsvag, men om man kan lide den højfrekven­te lyd og fornemmels­e, som den effektive motor giver i forhold til billigere eltandbørs­ter, er et spørgsmål om smag og behag.

Selv om Oral-B iO 10 er en fornøjelse at bruge, trækker dens vanvittig høje pris helhedsind­trykket ned. Læg dertil, at du cirka hver tredje måned skal skifte det særlige iO-børstehove­d, der i sig selv koster 70-80 kroner.

 ?? ?? Opladeren leverer ikke bare strøm, men giver dig også masser af oplysninge­r.
Opladeren leverer ikke bare strøm, men giver dig også masser af oplysninge­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark