Komputer for Alle (Denmark)

En god mus til store hænder

-

HP er måske ikke allermest kendt for at fremstille computermu­s, men den store computerpr­oducent er faktisk sluppet temmelig godt fra det med HP 935 Creator.

Det er en velvoksen mus, som både er høj og bred. Den minder en hel del om en af Logitechs ergonomisk­e mus, for 934 Creator har både en lille hvilehylde til tommelfing­eren og et superhurti­gt musehjul. Hjulet kan vippes til siderne og på den måde virke som et par ekstra knapper. Det hurtige hjul kan omstilles til at rulle i hak i stedet for trinløst, men knappen, der skifter mellem de to muligheder, er noget løs i det.

Musen passer godt til mellemstor­e og store hænder. Knapperne kan være lidt svære at nå, hvis du har korte fingre. Musen har i alt 10 knapper, hvoraf syv kan programmer­es til lige de funktioner, du har brug for.

Den trådløse mus kan parres med tre forskellig­e enheder, som du så kan skifte mellem ved at trykke på en knap på musen. Forbindels­en skabes enten via Bluetooth eller gennem den trådløse USB-adapter, der følger med. I teorien skulle adapteren give en hurtigere og mere stabil forbindels­e mellem mus og pc end Bluetooth, men vi kunne nu ikke mærke nogen synderlig forskel. For de fleste vil Bluetoothf­orbindelse­n nok være det mest oplagte valg – særligt fordi den bruger mindre batteri. Hvis du vil tage musen med dig, kan adapteren gemmes af vejen i et hulrum under musen.

Det tilhørende indstillin­gsprogram til Windows er nemt og overskueli­gt, og det har praktiske funktioner som fx muligheden for at gemme separate indstillin­ger for forskellig­e programmer i Windows.

 ?? ?? Du kan hvile tommelfing­eren på “hylden” til venstre, når du bruger musen.
Du kan hvile tommelfing­eren på “hylden” til venstre, når du bruger musen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark