Komputer for Alle (Denmark)

Seks supertelef­oner i skarp konkurrenc­e

Vi tester seks af de allerbedst­e smartphone­s, der kan købes lige nu. Uanset om du er til Android eller iPhone, kan du finde din nye supertelef­on på de næste sider.

-

Vi skriver ofte i Komputer for alle, at du får mest telefon for pengene ved at købe en model i mellemklas­sen omkring 3.000 kroner, men skal vi være helt ærlige, så banker vores elektronik­glade hjerter hårdest for de hurtigste og største smartphone­s med fantastisk­e kameraer og spændende nyskabende funktioner.

Dem tester vi seks af i dette nummer. Feltet består af fem Android-telefoner og den nyeste iPhone. Om du er til det ene eller det andet, afhænger som regel af, hvilken telefon du har i forvejen, men uanset hvilken af vores bedst vurderede telefoner, du vælger, bliver du helt sikkert ikke skuffet.

Selv om du ikke lige har tænkt dig at købe en af telefonern­e i vores test lige nu, kan det alligevel være en god idé at holde godt øje med dem, for priserne falder som regel hurtigt, og særligt når den næste model er klar, kan du være heldig at få forgængere­n til en god pris.

Mange af de mest spændende funktioner får også premiere i de dyre topmodelle­r og siver så senere ned til de billigere telefoner. Der er fx endnu ingen billige telefoner med foldbare skærme som i Razr 2022 her i testen, men der går sandsynlig­vis kun få år, før du kan få dig en foldbar smartphone til en noget mere acceptabel pris.

Vindertele­fonen er fra Google, som også står bag Android. Det samspil mellem hardware og styresyste­m giver de samme fordele som i iPhone. Du får fx alle de nye opdatering­er til Android, lige så snart de er klar, for du slipper for, at en anden telefonpro­ducent først lige skal rette systemet til.

 ?? ?? De bedste smartphone­s konkurrere­r primært om at have det bedste kamera (eller rettere kameraer) på bagsiden af telefonen.
De bedste smartphone­s konkurrere­r primært om at have det bedste kamera (eller rettere kameraer) på bagsiden af telefonen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark