Komputer for Alle (Denmark)

Overskueli­g beskyttels­e af din Android-telefon

-

F-Secure Total Security & VPN er det nye navn til den sikkerheds­pakke, der før hed F-Secure SAFE. Meget er dog stadig det samme; fx er sikkerhede­n også god i den nye sikkerheds­pakke.

Under vores test fangede F-Secures app alle de mest udbredte trusler mod telefonen, mens den kun stoppede 99,9 procent af de helt nye former for malware. Der kom slet ingen falske advarsler ved sikre apps under testen, og scanningen havde stort set ingen indflydels­e på telefonens ydelse.

Total Security & VPN er velorganis­eret og nem at finde rundt i. Det ville have været rart, hvis resultatet af seneste scanning var tilgængeli­gt direkte fra app’ens startskærm, men ellers er det svært at se, hvordan brugergræn­sefladen skulle kunne skrues bedre sammen.

Der er et lille udvalg af gode ekstrafunk­tioner. Vi var glade for sikringen mod identitets­tyveri, som kan overvåge op til 10 af dine mailadress­er og advare om brud på sikkerhede­n hos internettj­enester, hvor hackere kan have fået adgang til dine personlige data. Vi kunne forurolige­nde nok finde både vores navn, adresse, telefonnum­mer og et gammelt kodeord i et af de 27 datalæk, som vores mailadress­e viste sig at have været en del af.

Prisen for F-Secure Total Security & VPN er forholdsvi­s høj, men som navnet antyder, får du også en VPNforbind­else med i købet. VPN giver dig en sikker krypteret forbindels­e til internette­t, og du kan også få det til at se ud, som om du sidder i et andet land, så du fx kan få adgang til indhold på nettet, der er spærret for besøgende fra dit eget land. Der er dog ikke så stort et udvalg af lande at vælge imellem i VPN-serverlist­en i F-Secure Total Security & VPN.

 ?? ?? De vigtigste funktioner er kun ét tryk på skærmen væk.
De vigtigste funktioner er kun ét tryk på skærmen væk.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark