Komputer for Alle (Denmark)

Stadig blandt de bedste Android-telefoner

-

Skærmen i Samsungs nye toptelefon, Galaxy S23+, er noget af det bedste, det sydkoreans­ke firma har at byde på. Den er på 6,6 tommer og har lidt flere pixels end et Full HD-tv. Billedet står skarpt og flot med en helt fantastisk kontrast. Skærmens format er passende til at se video fra fx Netflix, for skærmen er bredere end den typiske tv-serie, så du slipper for, at selfiekame­raet kigger ud på dig som et sort hul i videobille­det. Lysstyrken på skærmen kan skrues op på et niveau, hvor lyset næsten gør ondt i øjnene, hvis du sidder i mørke omgivelser.

Galaxy S23+ er sikret mod både vand og støv, så du kan roligt tage telefonen med dig en tur under bruseren, hvis du skulle få lyst til det. De elektronis­ke komponente­r i Galaxy S23+ er, som man kan forvente til den pebrede pris. Telefonens processor er lynhurtig og klarede vores hastigheds­test med bravur. Mikrofon og højtalere virker både fint til telefonsam­taler og til en videosamta­le, hvor du skruer godt op for de indbyggede stereohøjt­alere.

Vi var nødt til at lade telefonen op hver dag. Batteriet holder som regel telefonen kørende i et lille døgns tid – selv ved forholdsvi­s flittig brug af navigation og kamera i løbet af dagen, men du er nødt til at indlede hver dag med en fuldt opladt telefon, hvis du ikke vil være nervøs for at løbe tør for strøm henunder aften.

Galaxy S23+ har en bunke Samsung-apps forinstall­eret, men det er svært at se, hvad vi skal med dårligere alternativ­er til Google Photos eller Androids Play Butik, hvor du har et meget større udvalg af apps end i Samsungs tilsvarend­e Galaxy Store.

 ?? ??
 ?? ?? Kameralins­erne rager kun en smule ud, så bagsiden er næsten plan.
Kameralins­erne rager kun en smule ud, så bagsiden er næsten plan.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark