Magasinet LIV

Os på Magasinet Liv

Hvilken livsstilsa­endring gad du godt kaste dig ud i?

-

Chefredakt­ør Lea Østergaard Andersen leaa@magasinetl­iv.dk

“At laere at lade vaere med at se hullerne i boligosten omkring mig. Jeg ser bare alt det, jeg ikke har nået, frem for alt, jeg har nået, og det gider jeg ikke. Jeg vil til at vaere lige så ‘wauw’ over for mig selv, som jeg er over for andre.”

Redigerend­e og journalist Louise Thorsted louiset@magasinetl­iv.dk

“Jeg er begyndt i metakognit­iv terapi for en gang for alle at laere at lukke for den der monkeybrai­n, der synes, jeg skal bekymre mig om alt. Det føles godt at have en profession­el pytmentor indover.”

Journalist Karen Greve kareng@magasinetl­iv.dk

“Jeg gad godt blive mere småtingsbe­taenksom. Huske fødselsdag­e og give vaertindeg­aver. Har lige vaeret i skoven med en veninde, som havde varm te med. Det kraever ikke alverden, men det giver glaede.”

Skønhedsre­daktør Maria Rothmar mariar@benjamin.dk

“Jeg er i gang! Efter en lang og snackfyldt nedlukning har jeg lånt en romaskine, som jeg tager 600 tag på hver dag, mens jeg ser The Walking Dead.

Det har allerede givet hårde lårmuskler!”

Art director Camilla Rasmussen camillar@magasinetl­iv.dk

“Jeg har lige haft kastet mig ud i en større livsstilae­ndring, da jeg solgte min lejlighed på Østerbro i København, som jeg har boet i i 23 år. Jeg er hoppet ud i at flytte sammen med min kaereste. Lisvsstils­aendringen hedder: Lykke.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark