Magasinet LIV

LOUISES RÅD TIL DIG, DER OVERVEJER EN LIVSSTILSA­ENDRING:

-

“Hvis vi skal bestemme i vores liv – og det skal vi – så husk at spørge dig selv: Hvad kan jeg taenke mig? Jeg troede, jeg ville få det godt, hvis bare jeg gjorde som de andre.”

“Jeg har en metode, som måske er lidt dyster, og det er at taenke: Hvad vil jeg fortryde til sidst, hvis jeg ikke fik det gjort? I dag kan jeg se, at de ting, jeg har vaeret gladest for i mit liv, det er de store ting, hvor jeg har truffet en beslutning, som virkede skraemmend­e, men som endte med ikke at vaere det.”

“Vaer åben. Da vi fik mulighed for at bo i Stockholm med min mands arbejde, var jeg først ikke meget for det. Men det var så sundt at opleve en anden kultur! Jeg laerte noget meget vigtigt om, hvor fastlåst man kan vaere i sin egen kultur, som for eksempel: Hvorfor skal man spise rugbrød på sin madpakke? Det er sgu da kun i Danmark, vi gør det, hvorfor er det så vigtigt? Det var mindblowin­g! Vi tror, tingene er på en måde, men vores opfattelse af, hvordan verden er, er jo kun et billede. Man skal bare tage til Sverige eller til Afrika – eller til Kr. Hvalsø – så er det noget andet.”

“Skru ned for dine forventnin­ger til, hvor meget du skal nå på samme tid. Jeg blev meget bedre til at skrue ned efter mit stressforl­øb, hvor jeg havde en behandler, som fik mig til at kigge realistisk på mine ressourcer. Og lade vaere med at udfordre dem på tidspunkte­r, hvor der måske ikke er så mange. Når jeg sidder og får lyst til at rive en vaeg ned, så taenker jeg lige lidt laengere frem og bremser af og til projekter, fordi de er for store til, at jeg kan overskue alt det, der følger med. I dag forsøger jeg kun at starte projekter op, som jeg ved, jeg også kan runde af.”

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark