Magasinet LIV

Redaktøren skriver

Chefredakt­ør leaa@magasinetl­iv.dk

-

Det er ligesom med ens børn. Undskyld, hvornår gik du fra ble til kun at ønske dig en Iphone? Hvor hurtigt kan 10 år lige gå?

Så hurtigt. Så helt uhyggeligt og ganske fortryllen­de hurtigt. For Magasinet Liv fylder 10 år i år, og det fejrer vi big time i det her nummer, og det er der ingen af os her på siden, der fatter. Vi har jo kun lige laert hitsene fra 00’erne!

Det er heldigvis også gået godt og helt aerligt ikke sagt i al beskedenhe­d, men med stor ydmyghed og taknemmeli­ghed. For vi er blevet en stor klub, vi er mange Magasinet Liv-laesere og -brugere, og det er lige til at få fjerkraehu­d over. Men ikke kun på maengde-måden. Vores faellesska­b fylder også på anden vis.

40+ kvinder fylder mere end nogensinde på plakater, skaerme og scener, og noget af den aere tør vi godt tage. For vi eksperimen­terede ikke med en dame, 40 år i ny og nae, vi satte og saetter hende i centrum som en selvfølge hver gang. Fordi verden simpelthen ikke kan nøjes med at blive set fra en eller to vinkler. Den er nødt til at blive belyst og gennemlyst af flere for at vaere relevant og interessan­t for os alle sammen.

Og så fylder vi hos hinanden. For vi traeder jo ind ad døren til hinandens liv. Det er det, vi gør i Magasinet Liv. Helt derind, hvor det kan gøre ondt. Og helt derud, hvor dine vinger inspirerer mine vinger. Det, vi kan, ryger i faellespul­jen, så vi alle kan plukke fra 40+ buffeten. Fortsat rigtigt god appetit!

Hvornår kom Liv ind i dit liv?

“Mens jeg var på barsel. Der blev magasinet nemlig født, og jeg granskede løs, mens jeg ammede løs. Et års tid senere, da jeg havde fået vristet mine bryster fri, blev jeg spurgt, om jeg kunne se mig selv som bladets redaktions­chef. Det kunne jeg. Og jeg har aldrig arbejdet et sted, som jeg er smeltet mere sammen med. Senest som chefredakt­ør fra 2017.”

Hvad er du allermest stolt af, at du har lavet i Liv?

“Brudt tabuer. Vaeret med til at sige ting højt og gøre dem faelles, så vi er mindre alene. Og så elskede jeg Liv Live, da vi afholdt det. Vores store, jamen, hvad skal man kalde det, faellesska­bslørdag? Hvor flere hundrede af jer dukkede op til en dag sammen med os. Fyldt med oplaeg, boder, konkurrenc­er. Et totalt 40+ cirkus med den der konstante summen af nysgerrigh­ed!”

Og hvornår føler du dig allermest fucking hot!

“Når jeg får en kompliment. Og helst når den handler om, at jeg er noget saerligt. Så føler jeg mig saerlig.”

 ??  ??
 ??  ?? Der kommet kilo på, men der er sgu også kommet tyngde i tilvaerels­en! (Siger og skriver jeg, Lea, selv).
Der kommet kilo på, men der er sgu også kommet tyngde i tilvaerels­en! (Siger og skriver jeg, Lea, selv).
 ??  ?? Chefredakt­ør Lea Østergaard Andersen
Chefredakt­ør Lea Østergaard Andersen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark