Magasinet LIV

HOVED RENGØRING!

-

Husker du at rense din hud? Hver dag? Nu taenker du måske, at det ikke er nødvendigt, da du alligevel ikke bruger meget makeup. Men det er det. For hverken makeup, rester af dagcreme, forurening, støv eller snavs forsvinder af sig selv igen, når det først sidder på din hud. Daggammel makeup tilstopper dine porer og kan give urenheder, snavs resulterer i en grå teint, og forurening­spartikler irriterer huden. Heldigvis findes der efterhånde­n en ret lang raekke af renseprodu­kter. Clarins har for eksempel lige lanceret en ny serie med både olie, skum, mousse, maelk og gelé.

Men hvilket renseprodu­kt passer egentlig til din hud?

Tjek miniguiden her ved siden af!

Tør hud: Renseolie

Fordel et par dråber i dine haender eller på en vatrondel eller en klud, og rens dit ansigt. Renseolien­s to store fordele er, at den supereffek­tivt både opløser skidt og naerer huden.

Normal til tør hud: Rensecreme

De fleste rensecreme­r skal fordeles på tør hud, masseres ind, så makeup og andet uønsket bliver opløst, og så skylles af med vand.

Normal til tør hud: Rensemaelk

Kom rensemaelk­en på en vatrondel, som derefter køres over huden. Da rensemaelk kan efterlade en hinde, skal nogle typer skylles efter med vand.

Normal hud: Micellarva­nd

Det ligner det rene vand, men renser forbavsend­e effektivt. Gennemvaed en vatrondel eller to med micellarva­ndet, og kør dem over ansigt og øjne, som vandet også kan fjerne makeup fra.

Kombineret hud: Renseskum

Oftest i smart pumpefunkt­ion, der giver dig en klat skum direkte i din håndflade eller på din klud. Kom lidt vand ved, fordel i dit ansigt, og skyl efter med lunkent vand.

Kombineret til fedtet hud: Rensegelé

Skal skummes op med vand før eller efter påføring – det varierer. Skylles af med vand.

 ??  ?? Hydrating Toning Lotion fra Clarins, 200 ml, 230 kr.
Hydrating Toning Lotion fra Clarins, 200 ml, 230 kr.
 ??  ?? Soothing Gentle Foaming Cleanser fra Clarins, 125 ml, 230 kr.
Soothing Gentle Foaming Cleanser fra Clarins, 125 ml, 230 kr.
 ??  ?? Total Cleansing Oil fra Clarins, 150 ml, 260 kr.
Total Cleansing Oil fra Clarins, 150 ml, 260 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark