Magasinet LIV

Snup en pause – traek et kort

Lille aeske med 50 kort er en overrasken­de effektiv metode til en bedre balance mellem at vaere i gang og vaere i ro.

-

MINIPAUSEN FRA NATURLIG VAEREN OKAY, HVAD HAR VI MED AT GØRE HER?

Nogle af os har så meget tryk på, at det eneste, vi maerker, når vi endelig snupper en pause, er: Uro! Balancen mellem at vaere i gang og vaere i ro er hårfin og svaer. Og hvis du ligger i graenselan­det for stress eller måske har haft stress, kan balancen vaere en daglig udfordring.

Minipausen er udviklet som et redskab til mere vaeren og mindre gøren. Den består af 50 små kort og er taenkt som en støtte til både stressfore­byggelse og stressefte­rbehandlin­g. Minipausen giver dig mulighed for at tage nogle guidede pauser i løbet af dagen og er udviklet af psykolog og mindfulnes­sinstruktø­r Sheila Naja Kragelund, som har mange års erfaring med at hjaelpe stress og kriseramte.

MAGASINET LIV MENER:

“Som mange andre 40+ kvinder kunne jeg indimellem godt bruge en voksen, som skubbede mig ud i nogle pauser i løbet af min arbejdsdag. Jeg har selv tidligere haft stress og ved, at det er så afgørende at traeffe aktive valg om at vaere i ro. Alligevel er det svaert!

Den lille fine aeske med 50 kort havner på mit arbejdsbor­d. Jeg bladrer kortene igennem og ryger på halen over, hvor mange gode og konstrukti­ve ideer der dukker op. Jeg følger anvisninge­n om at laegge ud med 3 kort om dagen på faste tidspunkte­r. Formiddag, eftermidda­g og aften for mit vedkommend­e.

De første gange er det svaert. Jeg bliver lidt urolig og utålmodig. Men som dagene går, bliver det nemmere, og efterhånde­n dropper jeg de faste tidspunkte­r og traekker bare et kort, når jeg maerker behovet.

Jeg er lidt overrasket, men det virker altså! Når jeg vitterligt traenger og har svaert ved at bevilge mig selv en pause, hjaelper de små finurlige og kloge pausekort. Lige nu er det blevet lidt en yndlingsga­dget.”

 ??  ?? ... tester hver måned noget nyt og spaendende for din 40+ sundhed.
... tester hver måned noget nyt og spaendende for din 40+ sundhed.
 ??  ?? Minipausen med 50 kort, 300 kr. hos Naturligva­eren.dk
Minipausen med 50 kort, 300 kr. hos Naturligva­eren.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark