Magasinet LIV

Os på Magasinet Liv

Hvordan får I de svaere overgange til at glide lettere?

-

Chefredakt­ør

Lea Østergaard Andersen leaa@magasinetl­iv.dk

“Med udgangspun­kt i sidenståen­de gør jeg tydeligvis ikke. Gud, hvor er det svaert med børn og alle de faser. Og alle mine faser. Godt min mand ikke har så mange faser.”

Redigerend­e og journalist

Louise Thorsted louiset@magasinetl­iv.dk

“Inspireret af de erfarne kvinder i temaet om overgangsa­lder i dette nummer er jeg begyndt at vaere mere lydhør og kaerlig over for min krop, når den siger, at den bare vil slappe af.”

Journalist og digital redaktør

Karen Greve kareng@magasinetl­iv.dk

“Jeg kan godt lide oktober, og jeg bryder mig ikke om november. En form for fejring af Halloween har lettet overgangen til årets vaerste måned for mig, for så starter vi i det mindste høje på sukker og faelles gys.”

Skønhedsre­daktør

Maria Rothmar mariar@benjamin.dk

“Min datter er pre-teenager, og min taktik for overgangen er, at jeg lytter opmaerksom­t til ALT, hun fortaeller – også pointeløse historier om Hunger Games – i håb om, at hun også vil fortaelle om de svaere ting.”

Art director

Camilla Rasmussen camillar@magasinetl­iv.dk

“Min mor er netop gået bort. I mange år besøgte jeg hende hver søndag på plejehjemm­et. For at lette overgangen har min kaereste og jeg lavet en aftale med min far om at spise frokost den første søndag i måneden.”

Digital planner og kommerciel koordinato­r

Michelle Andersen michellea@benjamin.dk

“Jeg er netop gået fra at vaere studerende til at arbejde fuldtid. For at få den omvaeltnin­g til at glide lettere prioritere­r jeg aftener, hvor jeg lader op med det nyeste reality-tv og takeaway.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark