Magasinet LIV

3 GODE RÅD TIL AT BOOSTE STEMNINGEN OG SMITTE POSITIVT

-

1. SMIL OG UDVIS TAKNEMMELI­GHED

“Hvad vil du gerne smittes med? Og hvad vil du gerne smitte andre med? Opsøg det, og send det ud. Smil smitter og booster dit og andres humør. Taknemmeli­ghed er også et fantastisk redskab til at booste stemningen. Jeg kalder det limen mellem mennesker. Taenker du noget paent om andre, så sig det til dem, og vaer gerne meget konkret. Hvis du ved, at et menneske er taknemmeli­g for dig, vil det naturligt booste jeres venskab.”

2. TAG STYRINGEN PÅ FØLELSERNE

“Den, der tager styringen, får følgeskabe­t. Har du overskud til at vaere glad eller bruge humor, så bidrag med god stemning. Når mine børn siger ‘nej’ til alt, jeg foreslår, siger jeg: ‘Taenk over, hvad I gider, kom selv med nogle forslag, så kigger vi på det’. I stedet for at hoppe med på deres stemning og sige: ‘I gider heller aldrig noget’. Det er vaesentlig­t for mig at sige, at du ikke skal føle det som dit ansvar at smitte positivt, for det kan vaere svaert, isaer hvis du er introvert. Sørg for, at du selv er i balance og har overskud, så vil din indre stemning smitte helt af sig selv.”

3. RYD OP

“Hav øje for, hvad du fodrer dit mindset med. Hvad laeser du? Hvilke mennesker ser du? Hvad trigger dig negativt, stresser dig eller giver dig negative følelser? Find frem til det, og ryd op i det. Det kan vaere folk eller medier. Jeg er bevidst om at opsøge og følge det, der giver mig god energi. Derfor er min Instagram lige nu fyldt med positive indslag. Jeg følger det, som giver mig en god følelse og gør mig glad.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark