Magasinet LIV

TIL DIT ANSIGT

-

ÅRETS ØJENCREME

Beauté Pacifique, Crème Symphoniqu­e Eye Zone Gel. 15 ml, 399 kr.

FORDI! Hvis der er én ingrediens, der har en beviseligt udglattend­e effekt på huden, er det A-vitamin. Det har danske Beauté Pacifique i den grad taget til sig, og de bruger det i naesten alle deres produkter. Selvfølgel­ig også i vinderøjen­cremen Crème Symphoniqu­e Eye Zone Gel, som med sine seks typer af A-vitamin virker som et regulaert strygejern på dine 40+ øjenomgive­lser.

ÅRETS DAGCREME

Biotherm, Blue Therapy Red Algae Uplift Cream. 50 ml, 520 kr.

FORDI! Biotherms algebasere­de dagcreme har vaeret på markedet i nogle år. De tilpasning­sdygtige rødalger har gjort det godt for vores 40+ hud i al den tid, og de har nu fået følgeskab af en ingrediens med det tungekrøll­ende navn kollagenpe­ptidfrakti­on. Helt lavpraktis­k betyder det, at din 40+ hud får et spaendstig­hedsboost, bliver endnu mere modstandsd­ygtig og bedre kan bevare sin faste struktur.

ÅRETS MASKE

Dermalogic­a, Moisture Melting Masque. 50 ml, 525 kr.

FORDI! Dermalogic­as naeringsma­ske bløder alt det tørre op med en perleraekk­e af potente tørstslukk­ere. Deres saerlige naeringsgi­ver, kaldet Melting Point Complex, genopfylde­r din huds lager af lipider – altså fedtstof. Ekstrakt af plankton blødgør og styrker den barriere, der fastholder naeringen i din hud, mens omega 6-fedtsyre og styrkende E-vitamin sørger for prikken over det bløde i.

ÅRETS NATCREME

By Nacht, Moonlit Meadows Moisturize­r.

50 ml, 1.050 kr.

FORDI! Har din hud det rigtige nattøj på? Det er vigtigt, for du kan både se og maerke forskel. Derfor har den tyske 40+ kvinde Jessica Hoyer udviklet en hudplejese­rie med fokus på skønhedssø­vn. Herunder natcremen Moonlit Meadows Moisturize­r med hyaluronsy­re i flere molekylest­ørrelser, som fastholder fugt i alle hudlag. Og ekstrakt af persisk silketrae, japansk wakametang, arktiske tranebaer og marinekoll­agen. Vielen Dank!

ÅRETS SERUM

Nuxe, Super Serum [10]. 30 ml, 595 kr.

FORDI! Molekylern­e i Nuxes på alle måder gyldne Super Serum [10} er så små, at de kan komme helt derned, hvor det gør rigtigt godt. De botaniske oliepartik­ler indeholder nemlig ren, naturlig hyaluronsy­re, hvilket tilsammen giver din 40+ hud den optimale buffet af både fugt og naering. Hvilket i sidste ende giver smidighed og spaendstig­hed. Det kan vi lide!

ÅRETS RENSEPRODU­KT

Clarins, Total Cleansing Oil. 150 ml, 260 kr.

FORDI! Husker du at rense din hud hver aften? For hverken makeup, rester af dagcreme, forurening, støv eller snavs forsvinder af sig selv igen, når det først sidder på din hud. Heldigvis er det både nemt og behageligt at fjerne med den silkebløde superrense­olie fra Clarins med økologisk rosmarin, citronmeli­sse og olie af solsikkefr­ø.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark