Magasinet LIV

TIL DIN MAKEUP

-

ÅRETS EYELINER

Sprout, Makeup Liner. 96 kr.

FORDI! Fantastisk koncept! For enden af den kulsorte kohl med vegansk farvestof finder du en dut af sukkerrørs­plast fyldt med blomsterfr­ø. Vilde blomster som klinte, kornblomst og kornvalmue. Og når du har brugt eyelineren op, stikker du toppen ned i en potte jord, vander den regelmaess­igt, og op spirer en blomst eller buket. Kan man andet end at blive glad i sjaelen?

ÅRETS LAEBEPRODU­KT

Tromborg, Lip Balm Berry. 15 ml, 160 kr.

FORDI! Den dejlige, danske 40+ kvinde Marianne Tromborg forkaeler os igen. Denne gang er det laebernes tur. De bliver blødgjort og gennemnaer­et af økologisk aloe vera, sheasmør og hindbaerol­ie, mens lidt hindbaerrø­d farve og en let glans indbyder til hindbaersø­de kys. Vaelg selv, om trutmunden skal have fast eller cremet konsistens.

ÅRETS NEGLEPRODU­KT

OPI, Infinite Shine Long-Wear Lacquer, 40 years of OPI. 15 ml, 150 kr. pr. stk.

FORDI! Velkommen i 40+ klubben, OPI! Neglelakma­erket blev grundlagt i 1981 og kan derfor fejre rund fødselsdag i år. OPI’s jubilaeums­kollektion er inspireret af farverne i Los Angeles, hvor det hele startede. Der er 12 farver, og vi elsker isaer den kaffefarve­de Espresso Your Inner Self, den klaedelige rosa (P)Ink On Canvas og så Abstract After Dark, der ligner en stjernehim­mel på neglene!

ÅRETS FOUNDATION

Elizabeth Arden, Flawless Finish Skincaring Foundation. 30 ml, 370 kr.

FORDI! Denne hudplejend­e hybridfoun­dation doserer nøje ingrediens­er som Cvitamin, Evitamin og hyaluronsy­re på din voksne hud, så den altid fremstår som sit flotteste jeg. Farvepigme­nterne er naturtro som få, så det eneste, du kan se, er ensartet og smidig hud. Med frit valg blandt 25 toner er der bestemt også en, der rammer lige netop din teint.

ÅRETS ØJENSKYGGE

KVD Vegan Beauty, Planet Fanatic Palette. 399 kr.

FORDI! KVD Vegan Beauty taenker ikke kun på din skønhed, men også på planetens. Derfor er vinderpale­tten Planet Fanatic Palette her 100 procent genanvende­lig. De 14 smukke nuancer bryster sig ikke af et overdådigt etui med spejl, magneter og metal, men ligger i en helt enkelt beholder af ren og klar plast. Når øjenskygge­rne er brugt op, smider du blot emballagen til genbrug med plastaffal­det.

ÅRETS BLUSH

Ecooking, Blush. Farve: 02, 200 kr.

FORDI! Den danske 40+ kvinde Tina Søgaard har lavet hudpleje under maerket Ecooking siden 2015. I år har hun så slået sig sammen med en anden dygtig, dansk 40+ kvinde, makeuparti­st Nina Larsen, og i faellesska­b har de skabt hele 85 forskellig­e makeupprod­ukter til din heldige hud. Blandt andet den cremede og vidunderli­ge Blush med abrikosker­neolie, mandelolie, kokosolie og Evitamin. Ideel til halvtørre kinder!

ÅRETS MASCARA

Bare Minerals, Strength & Length Serum-Infused Mascara. 8 ml, 295 kr.

FORDI! Hvorfor har ingen taenkt på det noget før? Bare Minerals har mikset styrkende og forlaengen­de vippeserum i deres nye mascara, så dine øjenvipper bliver både kosmetisk laengere med det samme og fysisk laengere over tid! Det er da genialt. Hemmelighe­den bag vippevaeks­ten er plantebase­rede peptider, der tvinger hvert enkelt vippehårst­rå til at vokse sig så langt og staerkt som overhovede­t muligt.

ÅRETS HIGHLIGHTE­R

Jane Iredale, Glow Time Highlighte­r Stick. Farve: Solstice, 295 kr.

FORDI! Traenger du til lidt højlys på kindbenene på en mørk dag? Så er det bare at duppe dem med Jane Iredales skinnende og naerende Glow Time Highlighte­r Stick. Den strålende og lysende kulør har fået selskab af jojobafrøo­lie, som fugter og glatter huden. Du kan også snildt bruge effekten på øjenlåg, amorbue og kraveben.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark