Magasinet LIV

TIL DIN KROP

-

ÅRETS KROPSCREME

Klean, Body Lotion Lavender & Ylang Ylang. 250 ml, 69 kr.

FORDI! Vidste du, at de danske hårgenier fra Id Hair også har lavet en kropspleje­serie? Den hedder Klean og består af skønne og velduftend­e produkter til enormt fornuftige priser. Vores tørre og tørstige 40+ hud er faldet pladask for deres nyeste naeringsgi­ver med jojobaolie, sheasmør og E-vitamin: Bodylotion Lavender &

Ylang Ylang.

ÅRETS DUFT

Paco Rabanne, Olympéa Blossom. 30 ml edp, 420 kr.

FORDI! Det er ikke ligefrem lysegrønt og lunt derude lige nu, men derfor kan vi jo godt drømme os tilbage til lysere tider. Til dengang, da parfumeska­berne hos Paco Rabanne gjorde os alle sammen forårskåde med årets duft Olympéa Blossom, der sprudlede gennem saesonen med sit uimodståel­ige miks af rosenblade, paerer, solbaer og vanilje.

ÅRETS BODYSCRUB

The Body Shop, Almond Milk & Honey Gently Exfoliatin­g Cream Scrub. 250 ml, 145 kr.

FORDI! Du har fortjent at føle dig som en dronning. Som den sagnomspun­dne dronning Kleopatra, mere praecist! Det siges, at hun badede i maelk og honning for at holde huden smuk og sund, og det samme kan du med årets skrubbecre­me fra The Body Shop. Den indeholder nemlig økologisk mandelmael­k, økologisk mandelolie og baeredygti­g honning. Altså naesten lige til at spise.

ÅRETS KROPSOLIE

Rituals, Serendipit­y Rich Body Oil. 100 ml, 170 kr.

FORDI! Basen af jojobaolie og sesamolie er blandet med Asiens 10 mest hellige olier, som tilsammen dufter så drømmende dejligt, at en indsmøring hjemme på badevaerel­set (naesten) føles som en spabehandl­ing i et asiatisk badehus. Det kan hverken vi eller vores 40+ hud stå for. Vi har en vinder!

ÅRETS HÅNDPRODUK­T

Miqura, Flower Hand Mask Gloves. 49 kr. for 1 par.

FORDI! Traenger dine haender til en fugtende hånd? Så skulle du prøve at stikke dem i Miquras handsker. 20 minutter senere kan du sige hej til blød, glat og veltilfred­s hud uden ru og tørre pletter. Det sørger blandt andet mandelolie, macadamian­øddeolie, sheasmør, hyaluronsy­re og en hel buket af blomsterek­strakter for.

ÅRETS BADEPRODUK­T

Allmatters, Body Wash Start Kit. 500 ml + 3 x 25 g, 260 kr.

FORDI! Skønhedspr­odukter består af 65-80 procent vand, og det gav skaberne bag Allmatters en idé. Hvorfor transporte­re vand, når vi har det hjemme? Løsningen er et pulver af milde ingrediens­er i en stilren og genanvende­lig flaske, som du selv blander op med vand fra hanen. Startkitte­t her svarer til tre flasker almindelig kropssaebe, og når det er brugt, køber du blot et nyt brev pulver. Det er seriøst smart.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark