Magasinet LIV

TIL DIT HÅR

-

ÅRETS TØRSHAMPOO

Vichy, Dercos Nutrients Detox Dry-Shampoo. 150 ml, 112 kr.

FORDI! Nogle hårtyper fedter lettere end andre. Det gaelder isaer den fine, skandinavi­ske type. Men det bliver ikke bedre af at blive vasket dagligt – tvaertimod. Her kommer Vichys tørshampoo vinder ind i hårbillede­t. Den nye tørshampoo opfrisker og renser nemlig dit hår fra rod til spids ved hjaelp af absorberen­de kaolin-ler, styrkende spirulina-ekstrakt, kølende menthol og duftende cedertrae. Let, luftig og rent hår på et par minutter!

ÅRETS SHAMPOO & BALSAM

Idun Minerals, Volume & Care Shampoo. 250 ml, 155 kr. Idun Minerals, Leave-In Treatment. 100 ml, 169 kr.

FORDI! Idun Minerals passer ikke kun på dit 40+ hår, men tager også hensyn til dyr og natur. De 100 procent veganske produkter er nemlig fyldt på genanvende­lige flasker af sukkerrør. Og de virker! Ekstrakt af aeblestamc­eller forsinker hårets aeldningsp­roces, mens E- og B-vitamin giver styrke og liv. Volume & Care Shampoo giver luft og løft, og Leave-In Treatment gennemfugt­er hår og hovedbund.

ÅRETS LEAVE IN-PRODUKT

Moroccanoi­l, Brumes du Maroc. 100 ml, 199 kr.

FORDI! Moroccanoi­ls produkter har en helt saerlig signaturdu­ft. Hidtil har den vaeret forbeholdt brusebadet, men med Brumes du Maroc-misten kan du tage de krydrede og søde blomster med dig overalt. Lige til at udløse i en dis i håret eller på kroppen. Og mens du sådan går rundt og dufter voldsomt godt, styrker misten både hud og hår med arganolie og E-vitamin.

ÅRETS STYLINGPRO­DUKT

Maria Nila, Shimmer Spray. 300 ml, 189 kr.

FORDI! Mat og glansløst hår? Den nemme her og nu-løsning er et par pift med Maria Nilas Shimmer Spray, som fluks tryller en glitrende glans frem i din manke. Sammen med de diskrete glimmerpar­tikler får dit hår en omgang styrkende E-vitamin, en dosis effektiv farvebesky­ttelse og en let duft af blomster. Et vaskeaegte multiprodu­kt, og dem er vi vilde med. ■

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark