Magasinet LIV

Sådan spiser og drikker du

-

Fordelen ved at gennemføre en 3-dages detox er, at det kan vaere nemmere at holde fri fra hverdagen i få dage frem for en hel uge eller endnu mere.

“Betragt det som en investerin­g i dig selv,” råder Erica Palmcrantz Aziz.

Fordi det kun er tre dage, kan du også dedikere dig fuldstaend­igt og køre hårdt på og for eksempel køre din detox ind med en flydende menu af smoothies og juicer. Bland og blend alt det grønne, du har, og tilsaet så lidt vegetarisk proteinpul­ver.

DET HER KAN DU FORVENTE AT OPNÅ MED 3-DAGES DETOXEN

På tre dage renser du kroppen for rester af sukker, hvidt mel og mejeriprod­ukter.

Du vil føle dig lettere og friskere, når først du er i gang. Du vil sikkert også tabe et kilo eller flere, i og med at du indtager faerre kalorier.

Planlaegni­ng er alfa og omega. Køb ind til din detox, og saet tid af til at forberede dine smoothies og juicer. Forbered dig også mentalt.

DET HER KAN VAERE DAGENS MADPROGRAM

■ MORGENSTUN­D:

Drik et glas citronvand og/eller kombucha.

■ MORGENMAD:

Baer- og grøntsagss­moothie. Bland og blend dine favoritbae­r, frugter, grønne blade og grøntsager, spaed op med vand. Tilsaet smagstwist­ere som citronmeli­sse, solbaerbla­de eller mynte. Tilsaet også gerne lidt probiotika.

■ MELLEMMÅLT­ID:

Frugt eller en grøn drink af grønne blade, agurk eller selleri blendet med vand. Eller en melonslush! Blend frosne melonskive­r eller -tern med mynte og eventuelt lidt vand eller mandelmael­k.

■ FROKOST OG MIDDAG:

En smoothie af forskellig­t grønt: Spaede mangoldbla­de, spinat, rucola, rødbedebla­de og grøntsager som agurk, selleri, tomater, avocado.

■ STADIG SULTEN?

Byt en grøn drink eller smoothie ud med en portion råkost eller salat.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark