Magasinet LIV

Jeg har opnået fantastisk­e resultater

-

–Min hud i ansigtet har i en laengere periode set rødmusset, stresset, tør og modløs ud. Mine øjenlåg posede og var begyndt at haenge. Jeg var virkelig deprimeret over mit udseende. Efter jeg er begyndt at bruge Natural Magic™ Anti-Ageing Cream stråler min hud. Den føles fantastisk laekker og blød. Og det bedste er, at poserne omkring øjnene er helt vaek – det er naermest magisk.

Line, 40 år. –Jeg har vaeret igennem en opslidende tid med mange udfordring­er, og det havde virkelig påvirket min VINDER AF DANISH BEAUTY AWARD 2021 Natural Magic™ Anti-Ageing Cream og resten af serien vandt ved den prestigefu­lde Danish Beauty Award 2021 prisuddeli­ng prisen som Årets Serie. Hemmelighe­den bag den naermest magisk effektive Natural Magic™ Anti-Ageing Cream er det høje indhold af højkoncent­rerede urter, der påvirker din huds økosystem med et enestående resultat. Hver eneste testdeltag­er, dvs. 100%, synes at cremen hjaelper med at reducere rynker. Den helt nye naturlige Natural Magic™ Anti-Ageing Cream er baseret på aktive urteekstra­kter, er naturlige, veganske og med naturlige dufte med funktionel effekt. Det giver en øjeblikkel­ig kosmetisk effekt. Cremen påvirker dine rynker og fine linjer for en strålende, sund og smuk hud. hud. Den var stresset og tør i t-zonen. Mine øjenlåg posede og hang. Det var virkelig deprimeren­de.

Utrolig laekker creme

–Jeg har tidligere prøvet andre produkter fra New Nordic, med stor succes. Så da jeg så, at de havde lanceret en ny hudplejecr­eme, var jeg ikke i tvivl. Den måtte jeg bare prøve. Og det er jeg lykkelig og taknemmeli­g for. Cremen har en utrolig laekker og luftig konsistens, som jeg ikke har set før. Den dufter skønt og er utrolig drøj i brug.

Laekker og blød hud

– Jeg har nu brugt cremen i ca. en måned, og jeg føler, at jeg ser fantastisk ud. Huden er helt utrolig laekker blød, jeg føler naermest at mit ansigt stråler, og har fået masser af glød. Jeg får kompliment­er for min hud. De synes, jeg ser mere frisk og sund ud.

Poserne omkring øjnene er vaek!

–Det bedste er dog, at mine poser og rynker omkring øjnene er vaek, det er helt utroligt, jeg tør naesten ikke tro det, det er jo naermest magisk.

Her køber du Natural Magic™ Anti-Ageing Cream

Natural Magic™ Anti-Ageing Cream kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark