Magasinet LIV

HELT TYPISK JULIE ØLGAARD

-

HVAD ER BARE TYPISK DIG?

“At grine højt og have gang i tusind ting. I mit traeningsc­enter, hvor jeg traener boksning, er jeg kendt som hende der duracell-kaninen, fordi jeg bare kan blive ved og ved. Der er altid liv omkring mig, og jeg kan godt lide at arbejde benhårdt – både med kroppen og hovedet.”

HVAD LAVER DU PÅ EN HELT ALMINDELIG MANDAG?

“Ha! Jeg har vitterligt aldrig to dage, der er ens, og jeg elsker det. Men jeg traener boksning – den er i hvert fald helt sikker. Jeg skriver sikkert også på et manus og har nogle møder. Henter og afleverer mine børn. Og siger otte milliarder gange til dem, at jeg elsker dem.”

HVAD GLAEDER DU DIG OFTE TIL I WEEKENDEN?

“Jeg glaeder mig helt ind i min grundvold til at vaere sammen med min familie og mine venner. Vi er som regel til middag med venner og børn, hvor det hele bare går amok med larm, slik, popcorn, grin og liv. Om søndagen går vi til redskabsgy­mnastik, hvor ungerne haenger i tove, hopper på trampolin og slår kolbøtter.

Og så elsker jeg at putte mine børn i ladcyklen og cykle ud i verden.”

HVORNÅR HAR DU SIDST OVERRASKET DIG SELV?

“Da jeg for nylig besluttede mig for at laere at stå på haender. Jeg så alle mulige videoer om, hvordan man gør det step by step, og da jeg så prøvede, kom jeg bare op. Det var så fedt, og det gav mig en følelse af power. Jeg har en grundstyrk­e i kroppen på grund af min boksetraen­ing, men det handler også om at overvinde mig selv psykisk og tro på det. Men så vil jeg straks have mere!

Så nu skal jeg laere at gå på haender.”

HVAD ER DIT STØRSTE HAENGEPART­I?

“Jeg har en hel bunke af sokker, som jeg bilder mig ind, at jeg skal stoppe. Jeg kan ikke få mig selv til at smide dem ud, for jeg kan høre min mors stemme: ‘Du skal kunne stoppe et par sokker’. Jeg tror, det haenger sammen med, at hun altid var lidt skuffet over, at jeg ikke laerte at lave mad og at sy, for det syntes hun, at jeg skulle kunne. Så nu ligger sokke-bunken der som et symbol på, at jeg stadig gerne vil gøre min mor glad, selv om hun er syg af demens og ikke ville forstå, hvorfor jeg havde stoppet de sokker.”

HVAD ER DIN BEDSTE SUNDHEDSVA­NE?

“I hverdagene prøver jeg at spise mellem klokken 12 og klokken 20. Jeg er slet ikke striks med det, og skal jeg mødes med en veninde til frokost klokken 11, så spiser jeg. Men det fungerer rigtigt godt for mig at overholde det nogenlunde, for når jeg gør det, kan jeg spise mere eller mindre, hvad jeg vil. Jeg spiser generelt sundt, men jeg elsker slik og kager, og der gør de 16 timers faste, at jeg kan holde vaegten uden at skulle undvaere søde sager.”

HVAD ER DET NAESTE, DU GLAEDER DIG TIL?

“At tage til Sri Lanka med min familie i to uger. Vi skal på safari, rundt og se en masse strande og templer, men mest af alt skal vi bare grine, hygge os, spise is, sove laenge og fjolle.” ■

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark