Magasinet LIV

DIT INTIME IDÉKATALOG

-

Måske er du og din partner havnet i et dødvande, hvor I har brug for at få noget inspiratio­n og nogle nye ideer til, hvordan I kan have det rart på lagenerne. Nogle gange må vi genfinde vores erotiske bindemidde­l og undersøge, hvad vi har brug for og eventuelt laenges efter. Du kommer langt med nysgerrigh­ed.

PRØV SEXLEGETØJ

Leg dig til mere erotik eller bedre sex. En ny stjerne på himlen i denne verden er Melissa Hartelius, som har lanceret Klub Venus og fik tre løver med, da hun praesenter­ede konceptet i Løvens Hule. Her finder du et fint udvalg af sexlegetøj i delikate farver og guides til stimulerin­ger. Danske Peech.dk har også det delikate og er en boutique, Sinful.dk har et stort og varieret udvalg, og Goop.com er Gwyneth Paltrows elegante univers.

SPIS OG DRIK DIG I ELSKOVSHUM­ØR

Du kan også fyre lidt op under dig selv og din partner med nogle laekre råvarer, som stimulerer alle sanser. Chokolade, østers (skaldyr i det hele taget) og rødt kød skulle blandt andet indeholde nogle saerlige aktive stoffer. Find for eksempel ideer i kogebogen Elskovsmad af Anne Larsen.

FÅ VARMEN VED HØJTLAESNI­NG

Måske er det en idé at invitere din partner til højtlaesni­ng, hvor du med din (sexede) stemme og en bog serverer en raekke erotiske oplaeg i sofaen. Der er mange bud her, men du kunne laegge ud med en novellesam­ling med forskellig­e fantastier. Som Lotte Garbers Prøverumme­t, Ulla Hinge Thomsens En duft af appelsin eller Elisa Lykkes Fantasier.

LAEG OP MED EROTISKE FILM

Her kan du med fordel bruge lidt tid på at google for at finde din og din partners smag. Et bud er Fifty Shades of Greytrilog­ien, som i øvrigt kan både ses og laeses. Filmene er lavet på baggrund af bøgerne af forfattere­n E.L. James (synonym for britiske Erika Leonard).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark