Magasinet LIV

SKRIV TIL MAGASINET LIV

-

Får du din mail trykt, får du tre fabelagtig­e, veganske plejeprodu­kter fra Maria Nila til fint hår: Pure Volume Shampoo, Pure Volume Conditione­r og Booster Masque. Vaerdi: 487 kr. Skriv til: liv@magasinetl­iv.dk. Husk navn og adresse.

Ikke flere kampe

Tak til Maria for at saette ord på en foraelders afmagt i temaet Mig & min hjertesag.

Jeg kender alt til kampe med det offentlige i forbindels­e med min datter, der har et saerligt behov. Gennem hendes barndom og teenageår har jeg båret mange kasketter såsom sagsbehand­ler, advokat og fysioterap­eut.

Vi foraeldre vil kun det bedste for vores børn. Jeg forventer ikke, at min datter gennemføre­r en universite­tsuddannel­se, men at hun får så meget indhold i sit liv, at hun trives på et niveau, der giver hende en meningsful­d hverdag.

Jeg har slået mig selv i hovedet … og brølet som en løvemor. Jeg skrev mig ud af desperatio­nen og udgav bogen Caroline en blomst i knop. Blot et lille oplag, men bedst af alt nok til, at laeseren kunne forstå de udfordring­er, vi kaemper med, når alt ikke forløber efter bogen.

Nu vil jeg nyde et velfortjen­t klap på skulderen for at have opdraget en skøn pige, som nok ikke er som andre – men hun er MIN prinsesse.

Anette Karine, AErøskøbin­g

Kaere Anette Karine

Lige så heldig du er med at have din datter, lige så heldig er hun med at have sin løvemor, lyder det til. Men det kan ikke vaere meningen, at vi skal forlade os på held, når vi har brug for hjaelp. Vi skal kunne regne med, at vores system netop kan det, det skal. Så tak for at dele. Både i din bog og her og både din historie og din afmagt.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark