Magasinet LIV

God påske og god have!

- Chefredakt­ør Lea Østergaard Andersen

Jeg har altid syntes, at det der med have var meget voksent. Måske også for voksent for sådan en hipster youngster som mig, som da stadig kaster sig på gulvet i en orm og tik toks, rapper fuldstaend­igt flydende uden at fake et eneste ord, bruger alle mine aftener på at give highfives på samtlige nye cafeer i indre by og i øvrigt kun går i det samme tøj en gang – eller hver eneste gang.

Not. Jeg har dybest set aldrig vaeret sådan og er det da slet ikke nu. Gider det ikke. Orker det ikke. Kan det ikke.

Men jeg orker godt have, kan jeg maerke. Ikke at man ligesom kan se det endnu på min netop ikke blomstrend­e have, men det er min plan, at man snart kan. Og det er først og fremmest mit ønske. Og da kun 10.000 procent mere efter at have laest dette nummer af Magasinet Liv!

For dette nummer er Magasinet Livs store, årlige havenummer, hvor vi giver den fuld gas på have-terrasse-gårdhave-altan-pedalen. Og er du tosset, hvor har jeg skrevet et tip eller to bag ørerne. Stod du bag ved mig, ville du kunne laese dem hele vejen ned ad ryggen.

For eksempel, at du jo bare kan lave om, kom i gang, det er sjovt, du behøver ikke have en plan, men en plan kan også vaere sjov, find frem til dine behov og aerlige lyster. Tjek jorden, stil vand ud til dyrene, kend blomsterne. Og så alle billederne, som er både tips og drømmescen­arier i sig selv.

Havevandri­ngerne starter på side 20 sammen med 3 passionere­de havekvinde­r og fortsaette­r på side 100 med et par stykker mere.

Men Magasinet Liv er aldrig kun én ting. Vi er altid tips til flere ting. Som måske at se på, hvilke erfaringer og kriser i dit liv, der kan hjaelpe andre? Inspiratio­nen kommer fra Amélevi og Anne-Mette på side 48. Og fra Margit på side 72.

Og på side 82? Der begynder påsken.

Rigtigt god påske – og rigtigt godt havevejr.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark