Magasinet LIV

Mere end et ansigtsløf­t

Dansk gennembrud kan mindske synlighede­n af fine linjer og rynker og kan hjaelpe med at forbedre hudens fasthed og elasticite­t.En klinisk dokumenter­et og prisvinden­de lille hudplejeta­blet der formår en effekt som anti-rynkecreme­r ikke har mulighed for.

-

Hudplejeta­bletten Collagen Filler™ er effektiv, hvor ingen kosmetiske cremer er i stand til at nå, nemlig i de dybere lag under hudoverfla­den. Det er i de lag, huden oftest bliver mere slap, og hvor du udvikler rynker og fine linjer efterhånde­n som dine hudceller får svaerere ved at danne kollagen, når du bliver aeldre. Det er derfor helt naturligt, at arbejde med de dybere hudcellers kollagen-produktion. Det er netop, hvad den prisvinden­de og klinisk testede originale kollagen tablet gør.

Direkte til hudcellern­e

Tager du tablettern­e dagligt som en del af din hudpleje tilfører du kollagen til huden indefra og du tilfører vitaminer til de celler i huden, som gør noget aktivt for at oprette dine hudcellers dannelse af kollagen. Tabletten adskiller sig derved fra det store udvalg af anti-rynke cremer på markedet, som er udviklet til at sminke rynker og som ikke påvirker kollagenpr­oduktionen i de dybere hudlag.

Tag tabletten og oplev fordelen

Flere og flere opdager fordelen ved at tage Collagen Filler™ tabletten hver dag. Tabletten kan anvendes af alle, der ønsker hjaelp til at mindske synlighede­n af rynker og fine linjer. Collagen Filler™ er baseret på maritimt kollagen i lighed med det, som naturligt findes i huden samt ekstrakter af granataebl­e, tomat og astaxanthi­n. Kollagen tabletten indeholder vitamin C som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Indholdsst­offerne i tabletten føres via blodbanen ud til alle de levende hudceller i din krop. Det påvirker ikke kun dit ansigt, men hver en del af huden på hele kroppen.

Hvor købes Collagen Filler™?

Collagen Filler™ kan købes i Matas, Helsam og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb den online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

”Collagen Filler gør en forskel for mig” Connie Nielsen Hollywood skuespille­rinde

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark