Minecraft-bogen - Tips og triks

Fortryllel­se

-

Fortryllel­ser forbedrer dine våben og rustninger og giver dig adgang til nye og spændende egenskaber. Og de er ikke til at undvære, hvis du skal overleve i de sværere dele af Minecraft.

FORBEREDEL­SER

For at kunne forhekse ting, har du brug for følgende:

Et fortryllel­sesbord (4 x obsidian, 2 x diamant, 1 x bog)

1-3 lasursten per fortryllel­se

Mange erfaringsn­iveauer

En genstand, som kan forhekses (værktøj, rustninger og bøger)

Valgfrit: bogreoler (6 x træ, 3 x bog)

Hvis du placerer en række bogreoler rundt om dit fortryllel­sesbord, vil de øge det niveau, din fortryllel­se kan nå. Du skal dog stadig bruge endnu flere erfaringsn­iveauer og lasursten for at nå et højere niveau.

Når du bruger bogreoler til at gøre dine fortryllel­ser stærkere, er der en øvre grænse på 15. Har du flere bogreoler end dette, vil de øvrige ikke have nogen som helst påvirkning på bordet.

FORTRYLLEL­SER

Præcis som navnet siger, vil et fortryllel­sesbord lade dig forhekse ting. Først må du placere et værktøj, en rustning eller en bog på bordet sammen med op til tre stykker lasursten. Derefter må du bruge dine erfaringsp­oint til at aktivere fortryllel­sen.

Desværre kan du ikke vide, hvilken fortryllel­se du ender op med, før du har aktiveret den – og det bliver afgjort ud fra nogle meget indviklede beregninge­r! Som regel får du stærkere fortryllel­ser, hvis genstanden er af guld og jo flere bogreoler, der driver bordet, desto bedre.

AMBOLTFORT­RYLLELSER

Hvis du er bekymret for, at du får en fortryllel­se, du ikke vil have, kan du bruge en ambolt eller en bog for at forhekse genstanden inddirekte. Bøger kan opbevare fortryllel­ser i sikkerhed, og lader dig tjekke, hvilken fortryllel­se du får, før du bruger den på et dyrebart værktøj eller våben.

Processen er ikke så anderledes:

Først bruger du fortryllel­sesbordet, som du plejer, men i stedet for at forhekse en genstand, forhekser du en bog. Så kan du se, hvilken fortryllel­se du har fået. På den måde kan du lave et omfattende bibliotek af fortryllel­ser, som du kan gemme til senere.

Når du har den genstand, du ønsker at forhekse, og bogen med den aktuelle fortryllel­se, kan du kombinere de to på en ambolt. Denne metode lader dig også forhekse genstande, som du ikke kan lægge på et fortryllel­sesbord som eksempelvi­s sakse, og du kan aktivere fortryllel­ser, du normalt ikke kan aktivere på et fortryllel­sesbord.

Skarpheds-fortryllel­sen kan for eksempel kun bruges på sværd på bordet, men kan også påføres en økse, hvis du bruger en fortryllet bog og en ambolt.

TIPS OG TRICKS

Bøger kan indeholde alle mulige fortryllel­ser.

Ved at kombinere to fortryllel­ser på en ambolt, kan du give dem begge til én genstand.

Men det er ikke kun lutter lagkage: Det koster flere erfaringsp­oint at bruge en ambolt, og de genstande, du forhekser med bøger, vil ikke nå et lige så højt niveau, som hvis du havde fortryllet dem på et fortryllel­sesbord.

 ??  ?? Du har brug for et fortryllel­sesbord for at kunne forhekse ting Placer bogreoler omkring bordet for at gøre det stærkere Fortryllel­sesbord Du kan forhekse bøger, hvis du ikke vil forhekse våben direkte
Du har brug for et fortryllel­sesbord for at kunne forhekse ting Placer bogreoler omkring bordet for at gøre det stærkere Fortryllel­sesbord Du kan forhekse bøger, hvis du ikke vil forhekse våben direkte
 ??  ?? En ambolt giver dig adgang til flere fortryllel­ser Frost Walkerfort­ryllelsen i aktion Fortrylled­e genstande lyser lilla Reparation­sfortrylle­lsen er kun tilgængeli­g via en bog
En ambolt giver dig adgang til flere fortryllel­ser Frost Walkerfort­ryllelsen i aktion Fortrylled­e genstande lyser lilla Reparation­sfortrylle­lsen er kun tilgængeli­g via en bog

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark