Minecraft-bogen - Tips og triks

Jungletemp­ler

-

Templer dukker naturligt op i junglen. De er fulde af spaendende genstande, men for at kunne stikke af med godterne, må du løse templets gåder og undgå de djaevelske faelder. Har du det, der skal til?

Jungletemp­ler er massive stenstrukt­urer, der befinder sig i traetoppen­e i junglen. De kan vaere svaere at finde, fordi de er pakket godt ind i blade og lianer. Templerne har tre etager og består for det meste af bro- og mosesten. En gåde indenfor vil lede dig til to kister, men du må også kaempe dig forbi en raekke faelder, før du slippe vaek med skatten.

Kisterne i jungletemp­ler har et tilfaeldig­t udvalg af følgende genstande: ben, råddent kød, guldbarrer, jernbarrer, diamanter, sadler, smaragder, fortrylled­e bøger og hesterustn­inger (jern, guld eller diamant). Du vil også finde en beholder fuld af pile, som du kan samle op.

Jungletemp­ler er et af få steder i spillet, hvor mekanismer dukker op i det fri. Ved siden af en enorm maengde mosesten (680 blokke), vil du også kunne finde rødstensst­øv (15), snubletråd­skroge (4), mejslet mursten (3) og rødstensge­ntagere (1).

I modsaetnin­g til ørkentempl­er har jungletemp­ler kun to kister, og de er meget svaere at finde. Hvis du leder efter flere skatte, er det derfor bedre at lede efter ørkentempl­er. Til gengaeld skal du vide, at ørkentempl­erne er meget farligere, og så må du selv veje risikoen op mod de potentiell­e belønninge­r.

Det er svaert at komme helskindet igennem et jungletemp­el, men det kan lade sig gøre. Her kommer nogle tips til, hvordan du kan finde skatten uden at aktivere nogen af faelderne. Hint: Sørg for, at du har en god saks på dig!

Når du finder et tempel, er det lettest at komme ind ved at lave et hul i taget. Der er tre etager i alle jungletemp­ler, og de øverste er som regel tomme og harmløse. Når du er kommet indenfor, er det på tid at gå ned til den nederste etage.

I bunden af trappen må du tjekke, om håndtagene er på venstre eller højre side.

Hvis håndtagene er på venstre side, må du aktivere dem i denne raekkefølg­e: højre, venstre, venstre, højre.

Hvis håndtagene er på højre side, må du aktivere dem i modsat raekkefølg­e: venstre, højre, højre, venstre.

Dette vil åbne en hemmelig dør, som afslører en skattekist­e – og du kan trygt snuppe tingene deri.

Men der er mere! Du må fortsaette laengere ind i templet for at finde den anden kiste. Bevaeg dig langtsomt og kig efter snubletråd­e. Finder du én, gaelder det bare om at bruge saksen til at desarmere faelden.

Du finder den anden kiste for enden af en lang gang. Her vil der vaere en snubletråd lige foran kisten – desarmer den eller hop over.

Når du har fundet begge skatte, kan du også smadre beholderne i templet for at få fat i en masse pile!

 ??  ?? Jungletemp­ler kan vaere skjult af blade De dukker kun op i junglen To af de tre etager er tomme
Jungletemp­ler kan vaere skjult af blade De dukker kun op i junglen To af de tre etager er tomme
 ??  ?? Beholderne skyder med pile! Hold øje med snubletråd­ene, der aktiverer dem Templer er et af de få steder, hvor sådanne mekanismer dukker op
Beholderne skyder med pile! Hold øje med snubletråd­ene, der aktiverer dem Templer er et af de få steder, hvor sådanne mekanismer dukker op

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark