Minecraft-bogen - Tips og triks

Ørkentempl­er

-

Ørkentempl­er gemmer en raekke sjaeldne skatte, men templerne er meget svaere at finde, lige som det heller ikke er let at komme helskindet ud igen. Sådan sørger du for at beholde både skatten og dit liv!

Ørkentempl­er dukker op i ørkenen og kan nemt ses på lang afstand. Dog kan de også vaere delvist begravet af sand, hvilket gør jagten lidt svaerere.

Hvert tempel skjuler fire skattekist­er, men også en eksplosiv faelde, som kan draebe dig og ødelaegge skatten!

Hvis du finder frem til kisterne, vil de indeholde en kombinatio­n af følgende: ben, råddent kød, krudt, sand, snor, edderkoppe­øjne, fortrylled­e bøger, sadler, guldaebler, guldbarrer, jernbarrer,smaragder, diamanter, hesterustn­inger (jern, guld eller diamant) og fortrylled­e guldaebler. Naesten alt, hvad du kan få fingrene i, er meget sjaeldent!

Ørkentempl­er indeholder også nogle unikke blokke, du måske også vil hapse.

Der er for eksempel altid en blok blåfarvet ler og op til 59 orangefarv­ede lerblokke, der pynter vaegge og gulve. Du finder også faerdigmej­slet sandsten (34 blokke) og blød sandsten (189 blokke).

Hvis du udforsker ørkenen med et kort, vil ørkentempl­er normalt dukke op som små, grålige bobler (de ligner lidt sten).

Husk, at de kan vaere delvist begravede, så grav dig frem og se, hvad du kan finde. De har alle hul i taget, så det er let at komme ind – selv hvis hovedindga­ngen er spaerret.

Her er guiden, som trin for trin vil hjaelpe dig med at finde skatten og komme levende ud af ørkentempl­et!

Allerførst må du vide, at ørkentempl­er er bygget på toppen af en dyb skakt. Skattene, du leder efter, ligger nede i dybet, men der er også tonsvis af eksplosive faelder rundt omkring. Skakten ligger gemt under den blå lerblok, som altid befinder sig i midten af templet, mens trykpladen, der aktivere faelderne befinder sig direkte under leret.

For at komme ned uden at aktivere faelderne, må du grave dig vej til bunden af templet. Kig efter den blå lerblok, og grav en trappegang nedover i mørket.

Placer fakler, når du kommer frem til skakten. Det vil forhindre monstrene i at dukke op og aktivere faelderne.

Ban dig forsigtigt vej til bunden af skakten. Hop endelig ikke, da det kan aktivere trykpladen.

Tøm kisterne og undgå trykpladen, mens du arbejder. Når kisterne er tomme, er et bare om at komme ud i en fart!

Ørkentempl­er er det eneste sted i hovedverde­nen, hvor dynamit dukker op naturligt. Der findes ni stykker dynamit under gulvet i skakten. Du kan samle den op, men kun hvis du har en Silk Touch-fortryllet hakke.

 ??  ?? Gå højt op for at spotte templerne Ørkentempl­er kan vaere delvist daekket af sand Du kan finde sjaeldne blokke, som farvet ler og mejslet sandsten
Gå højt op for at spotte templerne Ørkentempl­er kan vaere delvist daekket af sand Du kan finde sjaeldne blokke, som farvet ler og mejslet sandsten
 ??  ?? Symbolet på gulvet skjuler skattenPas på, så du ikke aktiverer dynamitten­Kan du ikke finde indgangen? Så gå ind fra toppen!
Symbolet på gulvet skjuler skattenPas på, så du ikke aktiverer dynamitten­Kan du ikke finde indgangen? Så gå ind fra toppen!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark