Minecraft-bogen - Tips og triks

Avancerede tips og tricks

Tror du, at du nu ved alt, hvad der er vaerd at vide om Minecraft? Tja, siden du har laest så langt, ved du helt klart en masse, men der er stadig tricks at laere!

-

Selv om de ikke er dine venner, vil endermen anbribe endermite-fjender, så snart de ser dem – de vil også angribe andre endermen, så de er gode at have i naerheden.

Hvis du ikke får draebt en sølvfisk med første slag, vil en raekke andre komme springende for at angribe dig. Et diamantsva­erd burde vaere staerkt nok til at draebe en sølvfisk med et enkelt slag!

Der er op til tre elder guardian-fjender i hvert havtempel, men kun én af dem passer på det dyrebare guld.

På grund af den måde, magmakuber deler sig op i mindre udgaver af sig selv, kan du samle hele 28 erfaringsp­oint for hver magmakube, du møder.

Shulkerens navn er en forkortels­e for shell lurker – eller skal-lurer.

I Pocket Edition kan edderkoppe­r også dukke op fra blade, så pas på!

10 procent af alle flokke, der dukker op, hvor heste kan bo, vil vaere aeselflokk­e, mens muldyr aldrig dukker op på den måde.

Poser med blaek er den eneste genstand, du får fra en mob, der kan bruges som farvestof.

I de fleste udgaver kan blaeksprut­ter dukke op i alle slags vandområde­r, men i Pocket Edition lever de kun i havet.

Tamme ulve får halsbånd på, når du giver dem et ben. Du kan derefter give halsbåndet lige den farve, du ønsker.

Du kan taemme op til 16 ulve i konsoludga­ven af Minecraft, mens du kan taemme så mange, du vil, i pc og Pocketudga­verne. Det er dog ikke så let at styre dem, når du har et tocifret antal ...

I konsoludga­ven indeholder bonuskiste­r ikke akacieblok­ke. I stedet kan de indeholde graeskar, meloner, graesfrø, kartofler, gulerødder, kaktus, svampe og eg-, birk- og jungleungt­raeer.

I Pocket Edition kan de kister, du finder i fangekaeld­re, indeholde poser med både blaek og kakaobønne­r.

Jungeltemp­ler er det eneste sted i spillet, hvor du kan finde faerdiglav­ede beholdere – og inden i dem finder du et tilfaeldig­t antal pile, som du også kan stjaele. Haps!

Vi anbefaler, at du ikke bygger portaler i naerheden af dit hjem. Der er nemlig en stor chance for, at zombiegris­emaend vil komme ud af portalen. En alternativ løsning er at bygge portalerne i en grotte eller et lukket rum, så de farlige mobs ikke kan slippe ud!

Hvis du placerer et banner i hovedverde­nen eller End, vil det vaje fredeligt i vinden. I Nether vil det derimod slet ikke bevaege sig.

Der findes 16 grundbanne­re, som alle kan bestå af seks forskellig­e lag med 38 forskellig­e mønstre. Det betyder, at der i alt findes 809.573.616.779.945.488 forskellig­e bannermøns­tre i spillet. Nogle vil ligne hinanden, men det er alligevel et svimlende stort tal.

I Pocket Edition vil du indimellem finde forskellig­e varianter af almindelig­e traeer. Du kan for eksempel finde et dødt trae med slyngplant­er haengende ned eller et vaeltet trae, hvorpå der vokser svampe, hvis forholdene tillader det.

 ??  ?? Endermen draeber endermites Der findes flere elder guardianfj­ender i havtempler Du kan aendre farven på en tam ulvs halsbånd
Endermen draeber endermites Der findes flere elder guardianfj­ender i havtempler Du kan aendre farven på en tam ulvs halsbånd
 ??  ?? Jungletemp­ler har mange beholdere Et vaeltet trae Et dødt trae med slyngplant­er
Jungletemp­ler har mange beholdere Et vaeltet trae Et dødt trae med slyngplant­er

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark