Minecraft-bogen - Tips og triks

Sjaeldne strukturer

-

Du skal vaere en aegte udforsker for at opdage nogle af de mest sjaeldne strukturer i Minecraft. Vi har set det meste, som spillet har at byde på, og kan derfor hjaelpe dig med at lede!

HEKSEHYTTE­R

Heksehytte­r eksisterer kun i sumpområde­r. De står altid på høje stolper, som straekker sig helt ned til jorden, og du kan kun komme ind ved at bygge dig vej op til indgangen.

Indeni vil du finde et par sjaeldne genstande som en blomsterpo­tte og en kedel. I Pocket Edition vil kedlen indeholde en tilfaeldig trylledrik, mens blomsterpo­tten er plantet med en rød svamp.

ØRKENBRØND­E

Disse brønde er utrolig sjaeldne og består af sandsten og bjaelker. De er anderledes end de brønde, du finder i landsbyern­e, da ørkenbrønd­ene indeholder mindre vand og der ikke er nogen bygninger i naerheden.

Men hvis du traenger til vand i ørkenen, er du kommet til det rette sted! Det er også det perfekte udgangspun­kt, hvis du vil lave en base i ørkenen.

FANGEKAELD­RE

Fangekaeld­re er underjordi­ske rum lavet af brosten og mosklaedte sten. De har en genstand, der kan påkalde monstre (zombier, skeletter og edderkoppe­r). De er altid koblet sammen med grotter, så du behøver ikke at grave for at finde dem. Kisterne, du finder her, har mange sjaeldne skatte, som for eksempel to musikskive­r (13 og Cat), du ikke kan finde noget andet sted i spillet.

 ??  ?? Heksehytte­r dukker kun op i sumpe Ørkenbrønd­e er ikke saerlig nyttige Fangekaeld­re påkalder monstre, så pas på!
Heksehytte­r dukker kun op i sumpe Ørkenbrønd­e er ikke saerlig nyttige Fangekaeld­re påkalder monstre, så pas på!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark