Minecraft-bogen - Tips og triks

Områder

De forskellig­e områder i Minecraft ser ikke bare forskellig­e ud – de har hver deres fordele og hemmelighe­der, som det er vaerd at kende!

-

ISSLETTER

Issletter er for det meste store og tomme med ganske få traeer. Det er det eneste sted, du kan finde igloer.

ISPIGGE

Denne sjaeldne variant af issletten har store tårne lavet af is og sne, som ikke dukker op noget andet sted i spillet.

EKSTREME BJERGE

Ekstreme bjergområd­er består af store, stejle bjergkaede­r, men gemmer også på grotter under jorden. Det er det eneste sted, du kan finde smaragder og det eneste sted (undtagen fangekaeld­re), hvor sølvfisk holder til.

TAJGAER

En varm skov, som udelukkend­e består af birketraee­r og små bregner. Det perfekte sted at finde ulve. Den største tajgavaria­nt har utroligt høje traeer, mosklaedte sten og en sjaelden jordtype, der kaldes podsol.

SUMPE

Sumpe består af lavvandede, grønne vandområde­r, og de er fyldt med åkander, slyngplant­er samt tonsvis af svampe. Sumpene er det perfekte sted at finde ler og er også det eneste sted, hvor du kan finde heksehytte­r.

GRAESENGE

Graesslett­er er flade og daekket af højt graes. Her vrimler det med venlige mobs, og du kan også ofte finde landsbyer her. Det er også et af to områder, hvor der lever heste.

SOLSIKKEMA­RKER

Dette er en variant af graesengen, hvor der vokser kaempestor­e solsikker.

SVAMPEØER

Svampeøer er ekstremt sjaeldne – de findes kun på havet og består af mycelium i stedet for jord. De er tildaekket af alle slags svampe, og det eneste sted, du kan møde mooshroome­r. Ingen andre mobs holder til her – ikke engang under jorden!

JUNGLE

Jungler består af høje, tykke traeer med taette løvtag. Her vil du blandt andet finde meloner, kakaobaelg­e og ozelotter. Traeerne i junglen er som regel daekket af slyngplant­er, som du kan klatre i. Du kan også finde jungletemp­ler her.

TAETTE SKOVE

Taette skove består udelukkend­e af store egetraeer, men gemmer også på kaempestor­e svampe (som ellers kun findes på svampeøer).

ØRKENER

Ørkener består af sand og et lag med sandsten derunder. Der findes intet plante- eller dyreliv her, men der kan vaere mange bygninger som landsbyer, brønde og ørkentempl­er.

SAVANNER

Disse varme graesområd­er er det eneste sted i spillet, hvor du kan finde akacietrae­er. Savannen er det andet af to steder, hvor heste holder til.

SAVANNEPLA­TEAU

En savannevar­iant med høje bjerge, der ofte straekker sig helt op i skyerne.

MESA

Mesa-områder er stenede og farverige ørkener, og det eneste sted, hvor du kan finde rød sand, rød sandsten og farvet ler.

DYBT HAV

Havområder er dobbelt så dybe som normale have – det er også det eneste sted, du kan finde havtempler.

BLOMSTERSK­OV

Blomstersk­ove er en variant af de almindelig­e skove, hvor traeerne er erstattet af blomster. Her finder du sjaeldne blomster, der ikke dukker op noget andet sted i spillet.

 ??  ?? Issletter har meget sne, men ikke meget andet Ekstreme bjergområd­er ser imponerend­e ud Den supersjael­dne isslette med ispigge Tajgaområd­er er fulde af grantraeer Der findes massevis af svampe i sumpområde­r Sletter er store, men tomme Solsikker vender sig altid mod solen
Issletter har meget sne, men ikke meget andet Ekstreme bjergområd­er ser imponerend­e ud Den supersjael­dne isslette med ispigge Tajgaområd­er er fulde af grantraeer Der findes massevis af svampe i sumpområde­r Sletter er store, men tomme Solsikker vender sig altid mod solen
 ??  ?? Mesa-områderne er perfekte til at finde farvet ler Havtempler dukker op på dybt vand Svampeøer er svaere at finde, men du er i sikkerhed her En kaempe svamp i en tildaekket skov Du kan finde heste og akacietrae­er på savannerne Ørkener er farlige og ugaestfrie Savannepla­teauer har store højdeforsk­elle Blomstersk­ove er fyldte med forskellig­e blomster! Junglen er taetpakket
Mesa-områderne er perfekte til at finde farvet ler Havtempler dukker op på dybt vand Svampeøer er svaere at finde, men du er i sikkerhed her En kaempe svamp i en tildaekket skov Du kan finde heste og akacietrae­er på savannerne Ørkener er farlige og ugaestfrie Savannepla­teauer har store højdeforsk­elle Blomstersk­ove er fyldte med forskellig­e blomster! Junglen er taetpakket

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark