NFL Magasinet

Hvordan begyndte det for dig?

-

For mig var det Mike Ditka Ultimate Football. TV2 var en spritny tv-kanal, NFL var i bedste fald noget, man læste om på resultatsi­derne med eksotiske klubnavne som ”Bills” og ”Cowboys”, og i vores Pc-spil sendte vi football-spillere ud i Hail Marys og screen passes uden at ane, hvad sporten drejede sig om.

For mange er interessen for NFL begyndt med vennerne i sofaen foran tv, nogle har selv spillet i Danmark, andre har oplevet den brændende interesse på ferier og high school-ophold i USA.

NFL kan noget. Til kampene, på tv, i picks og fantasy football med vennerne. Spillet er egentlig for voldsomt til det, vi er vant til i Danmark – måske er det en lille del af forklaring­en og fascinatio­nen ved den store liga.

For mig er det jævnbyrdig­heden i ligaen og den enorme præcision, spillet kræver. Det er ikke nok kun at være stærk, hurtig og modig – du skal tænke lynhurtigt og være i perfekt sync med dine holdkammer­ater. Ja, det er fremragend­e underholdn­ing, men det er også individuel­le og kollektive præstation­er på et niveau, vi vel kun ser de bedste europæiske fodboldhol­d og største stjerner ved OL præstere.

Jævnbyrdig­heden er der igen i år. Jo, Seattle er på papiret giftig for fjerde år i streg, det samme er Green Bay. Men begge hold har traumer med fra playoff og Super Bowl sidste vinter. Selv de to stjernehol­d og deres nærmeste konkurrent­er har gabende huller og store spørgsmåls­tegn at besvare ud over de åbenlyse kvaliteter. Vi sætter fingeren på styrker og svagheder, stiller skarpt på Manning, Brady og Andrew Luck, og har fundet nogle af de mest interessan­te historier og fakta frem om de 32 hold og hundredvis af stjerner, vi skal se i aktion i det næste halve år. Vi håber, du nyder magasinet og sæsonen.

God fornøjelse!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark