NFL Magasinet

De bedst betalte

-

Ville du have gættet, at Drew Brees var NFL’S bedst betalte spiller i 2015-sæsonen, når vi måler på løn og bonusser?

Det skal ikke udelukkes, at Drew Brees går med til at lægge sin kontrakt om. Men Brees’ store løn skyldes, at han i 2012 og 2013 hjalp sit hold ud af alvorlige problemer med salary cap, og da Saints stadig har lidt plads under salary cap, ser Brees altså ud til at forblive ligaens bedst lønnede spiller.

På de andre positioner er Calvin Johnson, Darrelle Revis, Charles Johnson, Trent Williams, Josh Scobee og Clay Matthews de højst betalte, mens Adrian Peterson er milevidt foran de andre Running Backs på 2015-honoraret. At quarterbac­k-positionen er central for et holds skæbne ses på de store lønninger, spillere på positionen har.

Halvdelen af ligaens QB’S er på 13 millioner dollars i årsløn eller mere, mens Andrew Luck og Russell Wilson er de bedste ”bargains” med årsomkostn­inger lige omkring syv millioner dollars, før Wilson næste år stiger vildt i pris med sin nye kontrakt, ligesom Luck helt sikkert kommer i top 10 med en årsløn ikke så langt fra 20 millioner dollars.

Skal man have forvisning om, hvor mange penge der er i NFL i dag, kan man tjekke listen over de aktive Nfl-spillere, der har tjent mest i deres karrierer. Igen er det quarterbac­ks, der løber med pengene, med defensive end Julius Peppers og Arizonaleg­enden Larry Fitzgerald som de eneste undtagelse­r.

Det er hårdt arbejde at spille i NFL. Til gengæld bliver stjernerne betalt rigtigt godt. Her er de højst lønnede spillere på de 32 hold.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark