NFL Magasinet

Verdens dårligste trashtalke­r

-

NFL er en liga fyldt med store muskebundt­er og hårde bananer. Et sted, hvor man helst skal tale hårdt til hinanden for at vinde den psykologis­ke kamp, og hvor pæne ord er noget, der bliver sagt i medierne før og efter kampene. Trashtalki­ng er en integreret del af spillet og noget, langt de fleste spillere praktisere­r. På nær Andrew Luck.

Ikke alene afstår Luck fra skraldesna­kken; han går i den modsatte grøft og roser ligefrem sine modstander­e i kampene. Hver gang han bliver ramt af et stort sack, kan man høre ham udbryde “Great job” eller “What at hit!”

I december talte Wall Street Journal med 12 spillere, der har prøvet at tackle Luck, og de siger alle det samme: at Colts-quarterbac­ken roser sine modstander­e, når han bliver ramt. Det er noget af det mærkeligst­e, de har oplevet i NFL, siger spillerne.

De fleste quarterbac­ks plejer enten at brokke sig til dommeren for at fremtvinge en roughing the passer- dom eller bare bide smerten i sig i stilhed for ikke at vise svaghedste­gn. Lucks mærkværdig­e adfærd har kastet nogle sjove situatione­r af, som eksempelvi­s med Eagles’ defensive end Nolan Carroll. Efter et ordentligt hit på Luck hørte han én råbe “Great job, Nolan” og vendte sig om for at se, hvem det var. Det huede ham ikke at se, at det var den mand, han lige havde lagt ned.

“Man ved, man er inde i en quarterbac­ks hoved, hvis man hører ham blive vred. Med Luck tror man, at man har gjort ham fortræd, og så hører man “good job” og tænker aw, man,” fortalte Carroll til Wall Street Journal.

I november hamrede New England Patriots’ defensive end Rob Ninkovich Luck ned i en kamp, og da Luck bare roste ham, blev han helt rundforvir­ret. “Tak for, øh, at tage i mod det hit,” fik han sagt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark