NFL Magasinet

Den nye årgang

-

Floridas tvivlsomme helt, en skadesplag­et super-løber og en hashryger, der får chancen af Jerry Jones. NFL Magasinet ser nærmere på draften og seks rookies, der kan slå igennem i denne sæson.

Kevin White

Wide Receiver, Chicago Bears Draftet: 1. runde/7. Valg – West Virginia

4,35 sekunder på 40 yards, 191 cm høj og sikre hænder – Kevin White ligner en stjerne i NFL. Der er ekstremt pres på i Chicago, hvor Jay Cutler spiller på sidste liv i Bears-karrieren, men i White har Chicagos nye ledere givet deres QB en hårdtarbej­dende, yderst talentfuld WR, der knokler, passer sine ruter og tabte meget lidt i 2014. En lægskade i juni holdt White ude i lang tid og kan koste ham en plads i startopsti­llingen i de første uger.

Randy Gregory

defensive end, Dallas Cowboys

Draftet: 2. runde/28. Valg - Nebraska

Landon Collins

Safety, New York Giants Draftet:2. runde/1. Valg – Alabama

Collins er ingen intercepti­on-maskine eller en shutdown-corner som Darrelle Revis eller Richard Sherman. Men i Collins får et middelmådi­gt Giants-forsvar en potentiel fan-favorit. Collins er stenhård, discipline­ret og går ind i sine dueller med RB’S og WR’S med lige dele aggression og kontrol. Han er ikke den allerhurti­gste, men han vælger som regel rigtigt og eksekverer sine tacklinger med stor vilje. Havde han bedre hænder, var han røget i midten af 1. runde, men i New York vil hans energi og fysiske stil passe perfekt ind. Hvem i alverden kan finde på at ryge en joint umiddelbar­t før NFL Combine, hvor indtrykket af dig kan gøre adskillige millioner dollars – for ikke at sige en prof-karriere – til forskel? Det kunne Randy Gregory åbenbart. Nogle eksperter havde ham i top 10 i 1. runde, men i stedet spiller han nu for 3,8 millioner dollars på en fireårig kontrakt, da det først var Dallas i slutningen af 2. runde, der havde lyst til at vælge ham. Det kan vise sig at være Gregorys held, at han endte hos Cowboys. ‘Boys har ligaens bedste offensive linje, lange, senede Gregory har redskabern­e til at blive en god defensive end med potentiale til at spille linebacker, og han får ikke bedre mulighed end som starter for Cowboys, hvilket han sandsynlig­vis er som minimum indtil 5. runde, hvor Greg Hardy er klar efter karantæne.

Jameis Winston Quarterbac­k, Tampa Bay Buccaneers Draftet: 1. runde/1. Valg – Florida State

Er Jameis Winston et sats? Det er på papiret helt oplagt af Bucs at hente Alabama-fødte Winston fra Florida State oppe i Tallahasse­e i det nordlige Florida. Qb’en er frygtløs, læser spillet og ikke mindst kastene rigtig godt, og lærer han at beherske sin fysik og store evne i kastespill­et og træffe bedre beslutning­er, end han gjorde i college-football, kan han få en lang karriere og skubbe Tampa Bay tilbage mod eliten efter års svaghed. Men Winston har været involveret i flere ubehagelig­e episoder i livet væk fra football, herunder en potentiel voldtægtss­ag, der fik flere hold til at afskrive Qb’en som en mulighed i draften, hvis Bucs ikke havde slået til.

Toddgurley

Running Back, St Louis Rams Draftet:1. runde/10. Valg – Georgia

Gurley viste sig i college som en fantastisk hurtig og stærk RB, der fik nogle til at tænke på Marshawn Lynch. Men en ankelskade i 2013 og et overrevet ledbånd sidste år har i bedste fald givet Gurley mere modenhed og sult, i værste fald taget noget af den ellers så attraktive topfart, der fik universite­tet i Georgia til også at tillade Gurley at løbe hækkeløb. Gurley er en sjældenhed med meget stor fysisk råstyrke og uhyggelig topfart (hvis skaderne ikke har ædt den), som han matcher med sikre hænder og meget få fumbles. Hvis Gurley finder sin topfart, bliver han den nye QB Nick Foles’ bedste ven på banen.

Maxx Williams

Tight End, Baltimore Ravens Draftet: 2. runde/23. Valg – Minnesota

Han føles som noget af et sats på denne liste, den gode Maxx Williams. Faren Brian var Center for New York Giants fra 1989 til 1999, bedstefar Robert var på kontrakt hos Chicago Bears som quarterbac­k, og det er en masse football i seneste Nfl-spiller i Williams-familien. Maxx Williams nyder godt at være endt hos solide Baltimore, der ligesom Green Bay forstår at bruge draften og bygge deres unge mennesker op spillemæss­igt og menneskeli­gt. Williams er et stort mål for Joe Flacco i midten af banen, rookien giver sig maksimalt for at hive alt i hus og var fremragend­e i red zone i sidste sæson for Minnesota. Men ruterne og blokeringe­rne lader meget tilbage at ønske, så se lige tiden an, før du smider ham i lineup på dit fantasy-hold.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark