NFL Magasinet

BUFFALO BEGYNDER FORFRA MED INSPIRATIO­N FRA PANTHERS

- TEKST: TROELS BAGER THØGERSEN

Buffalo er i rebuilding mode efter at have jagtet playoffs med Rex Ryan. En ny head coach og ny general manager rekruttere­t i Carolina skal gøre det hårde arbejde med et roster, hvor adskillige højtbetalt­e folk underpræst­erer, og de dygtigste folk er nær afslutning­en på karrieren.

9 sejre. 8 sejre. 7. sejre.

Det er ikke nogen større succes, heller ikke nogen fiasko, hvad Buffalo Bills har præsteret de tre seneste sæsoner. 24-24 er et record, mange gerne ville have, men når man som Buffalo har været i playoff-mode, hyret Rex Ryan for at få holdet tilbage i playoffs i en stadig mere utålmodig hjemby og fejlet, har man et problem.

Familien Pegula har nu erkendt, det heller ikke blev Rex Ryan, der førte Buffalo Bills tilbage til playoffs for første gang siden 2000.

I stedet har man hyret Sean Mcdermott, defensive coordinato­r i Carolina Panthers i en håndfuld år, som ny head coach og hyret Brandon Beane fra samme konkurrent som GM, i øvrigt få måneder før Panthers fyrede deres GM Dave Gettleman.

”Rebuild” er ikke et ord, hverken ejere, trænere, spillere eller sælgere bryder sig om, men det virker til at være præcis, hvad Bills har kastet sig ud i.

Under stor bevågenhed tradede Cleveland Browns sig tidligere på året til Houstons QB Brock Osweiler, som Cleveland tilmed fik et andetrunde-valg i 2018-draften for at tage på grund af Osweilers enorme kontrakt.

11. august, dagen efter første preseason-kamp, gjorde Buffalo noget i samme boldgade ved at trade Sammy Watkins til

medgangshu­ngrende Los Angeles Rams og Ronald Darby til Philadelph­ia Eagles, der desperat manglede en god cornerback.

I retur fik Beane og Mcdermott CB E.J. Gaines og et 2. rundevalg i 2018 fra Rams, samt Jordan Matthews og et 3. rundevalg af Eagles.

I foråret fik Mcdermott og Beane Kansas Citys 1. valg i 2018 ved at trade ned fra 10. til 27. valget i første runde i 2017, og dermed har Buffalo alle muligheder i 2018 til enten at forfølge en af de lovende quarterbac­ks i draften eller lave en lang kontrakt med Tyrod Taylor, før han bliver free agent i 2019.

”Rebuild” er et upopulært ord, og mistanken må også så småt brede sig i byen, der tidligere har udlånt Bills til Toronto i enkelte kampe og kan se London og store dele af ejerkredse­n være interesser­et i at hive et hold til Storbritan­nien. Er Buffalo, der har et af NFL’S mindst attraktive baner og mindste markeder, i spil?

Med ét-to år tilbage i Mccoy, Incognito og Kyle Williams handler det om fremtiden og at være respektabe­l i nuet – ikke den nemmeste balancegan­g, når de øvrige 31 hold har været i playoffs, siden Buffalo senest var det for 17 år siden.

 ??  ?? FOTO: BILL WIPPERT/ RITZAU
FOTO: BILL WIPPERT/ RITZAU

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark