NFL Magasinet

SÅDAN GIK OFFSEASON

-

GREEN BAY PACKERS

Packers’ fire første draftvalg gik til at forbedre et forsvar, som var blandt ligaens dårligste sidste sæson. Tre af de resterende draftvalg var RBS til at fylde hullet efter Eddie Lacys afgang i FA og gardere sig mod sidste sæsons desperatio­n på positionen. GM Ted Thompson var overrasken­de aktiv i FA med kontrakter til TE Martellus Bennett og TE Lance Kendricks – a dream come true for QB Aaron Rodgers – samt rutine til det unge forsvar med CB Davon House og DE Ricky Jean Francois.

DETROIT LIONS

Selvom Lions kun scorede 6 point i deres Wild Card-nederlag til Seahawks stod draften, med seks picks på den defensive side af bolden, i forsvarets tegn. Derudover har GM Bob Quinn i FA hentet OLB Paul Worrilow og DE Cornelius Washington, to talenter med pass rush-potentiale, samt DT Akeem Spence, LB Paul Worrilow og CB D.J. Howard i en erkendelse af, at Lions ikke kan vinde på Staffords arm alene. Af samme grund blev løbespille­t styrket med OT Rick Wagner, G T.J. Lang og TE Darren Fells i FA.

MINNESOTA VIKINGS

Viking superstar gennem ti sæsoner RB Adrian Peterson skiftede til New Orleans Saints i FA, og holdet erstattede ham med Latavius Murray i FA og Dalvin Cook i draften. Løbespille­t – elendigt i 2016 – blev derudover suppleret med to FA run blockers i Riley Reiff and Mike Remmers. Disse forstærkni­nger i back field og på OL – også elendig i 2016 – sammen med FA WR Michael Floyd fra Cardinals og ny kontrakt til WR Adam Thielen skal tjene QB Sam Bradford, som spiller for kontraktfo­rlængelse.

CHICAGO BEARS

GM Ryan Pace gik all in på QB med en treårig kontrakt til Mike Glennon i FA og en handel for Mitch Trubisky som nummer to i draften. Fremtidens QB? Hvem ved? TE blev bøffet op med FA Dion Sims og andenrunde­valget Adam Shaheen, men omvendt fik WR Alshon Jeffery lov til at gå i FA uden forsøg på kontraktfo­rhandling. Hvorfor? Hvem ved? Og yderligere et par middelgode spillere i FA er ikke nok for et hold, som mangler stjerner og playmakers.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark