NFL Magasinet

SÅDAN GIK OFFSEASON

-

ATLANTA FALCONS

Når du når til Super Bowl, må den primære målsætning være at holde fast i truppen i offseason, og det er lykkedes nogenlunde spillermæs­sigt for Falcons. Men på trænerside­n er den roste offensive koordinato­r Kyle Shanahan blevet chef for 49’ers, og det kan vise sig at være et stort tab for ligaens bedste offensiv. Det er dog stadig den forsvarend­e MVP Matt Ryan og Julio Jones, der leder linjen. Største forstærkni­nger er defensive tackles rookie Takkarist Mckinley samt Dontari Poe, der er kommet til fra Chiefs. Og så naturligvi­s danske Andreas Knappe, der stadig kæmper for en plads i truppen.

TAMPA BAY BUCCANEERS

Den største prioritet for Tampa Bay Buccaneers var at give Jameis Winston flere mål, og det er lykkedes. Lynhurtige Desean Jackson er kommet til fra Washington Redskins, og i draften valgte Bucs O.J. Howard, som var den bedste tight end i en talentfuld tight end årgang. I tredje runde draftede Bucs den dygtige ruteløber receiver Chris Godwin. Buccaneers har sendt reserve quarterbac­k Mike Glennon den anden vej i svingdøren, og Glennon takkede ja til et stort kontraktti­lbud fra Chicago Bears.

NEW ORLEANS SAINTS

Mange flyttemænd har fået arbejde i New Orleans denne sommer. Den største afgang ud af byen var receiver Brandin Cooks, der er skiftet til mestrene fra Patriots. I stedet er Ted Ginn Jr. kommet til fra rivalerne fra Panthers, og angrebet er også opgraderet med runningbac­k Adrian Peterson, der er kommet til fra Vikings og rookie tackle Ryan Ramczyk. På forsvaret var der mange behov, og de mest nævneværdi­ge forstærkni­nger var rookie cornerback Marshon Lattimore, som blev draftet i første runde og linebacker Alex Anzalone, der blev hentet i tredje runde.

CAROLINA PANTHERS

Også i Charlotte er der udskiftnin­ger uden for banen. Assistant general manager Brandon Beane og defensiv koordinato­r Sean Mcdermott er taget til Bills, hvor sidstnævnt­e er blevet cheftræner. GM Dave Gettleman blev fyret i juli. Desuden er Ted Ginn Jr. taget til Saints. Den eksplosive rookie runningbac­k Christian Mccaffrey bliver spændende at følge i angrebet, som har fået endnu en Kalil på den offensive linje. Ryans lillebror Matt kommer til fra Vikings. I forsvaret vender legendaris­ke Julius Peppers tilbage, og cornerback Captain Munnerlyn forstærker en svag bagkæde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark