NFL Magasinet

MINI-PATRIOTS I MUSIKBYEN

- Tekst: Peter Korsgaard

General manager Jon Robinson håber at kunne følge 'The Patriot Way' hele vejen til Super Bowl.

Et hold skal ikke bestå af de bedste 53 spillere, det skal bestå af de rigtige 53 spillere. Det har i årevis vaeret opskriften på New England Patriots’ enorme succes. Og den opskrift ser de ud til at ville kopiere hos Tennessee Titans, hvor en af Bill Belichicks yndlingssp­illere, Mike Vrabel, er blevet hyret som ny head coach.

Og Vrabel får en del spillere under sig, som kan vaere ”de rigtige”, for de kender ”'The Patriot Way'”. Eks-patriot Dion Lewis skal fungere som den lille hurtige scat back, som Patriots i de seneste år har haft stor succes med i sin offensiv, imens cornerback Malcolm Butler kommer til at forstaerke kasteforsv­aret.

På Titans-rosteren findes i forvejen flere forhenvaer­ende Patriots-spillere. Malcolm Butler bliver genforenet med cornerback Logan Ryan, som han spillede sammen med i tre saesoner under Belichick, og på den offensive linje finder man guard Josh Kline, som spillede for Patriots i tre saesoner.

Og det er nok ikke tilfaeldig­t, at holdet følger New England-opskriften. I spidsen for foretagend­et

sidder nemlig general manager Jon Robinson, der har en fortid som chef for Patriots’ talentspej­dere. Siden 2016 har Robinson arbejdet på at bygge et mini-patriots op i musikbyen Nashville. Indtil videre er det gået meget godt. Titans har 18 sejre i sine to saesoner under Robinson. I de to saesoner før Robinson vandt holdet blot fem gange.

Den naeste vigtige ingrediens i Robinsons plan var forhenvaer­ende Patriots-linebacker Mike Vrabel, der siden 2014 har fungeret som henholdsvi­s linebacker coach og defensive koordinato­r under en anden af Belichicks disciple, Houston Texans' head coach, Bill O’brien. Vrabel er på den måde den helt rigtige head coach for Robinsons Titans.

Selvom Vrabel får hjaelp af forhenvaer­ende Patriots-spillere flere steder på banen, så har han ikke en Tom Brady-klon til at lede sit hold. Efter at have startet sin Nfl-karriere med to fine saesoner, så faldt quarterbac­k Marcus Mariotas niveau i den regulaere del af 2017-saesonen. Mariota var saesonen igennem en skygge af sig selv og kastede blandt andet flere intercepti­ons end touchdowns. Det var derfor mere på trods af quarterbac­ken end på grund af ham, at Titans nåede playoff for første gang siden 2008.

I slutspille­t løftede Mariota dog sit spil imod Kansas City Chiefs samt i nederlaget til Patriots. Nu er håbet, at han kan tage sit gode spil fra playoff med sig ind i den kommende saeson og vaere med til at føre holdet via The Patroit Way til Super Bowl.

 ??  ?? Titans mangler at komme det sidste stykke i grundspill­et, så man også kan blive en aktør i playoffs.
Titans mangler at komme det sidste stykke i grundspill­et, så man også kan blive en aktør i playoffs.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark