NFL Magasinet

FÅR BREES SIN ANDEN RING?

- Tekst: Victor Samuel Risager Espenhain

Drew Brees er blevet 39 år, og skal han have endnu en ring til samlingen, skal det vaere snart. Der er dog grund til optimisme i New Orleans.

På trods af et kortvarigt rygte om et skifte til Minnesota Vikings, var der aldrig rigtig nogen tvivl om, at 39-årige Drew Brees ville forlaenge med New Orleans Saints, da hans kontrakt udløb dette forår. Og det gjorde han i sidste ende også.

Den legendaris­ke quarterbac­k tager i første omgang to år mere i New Orleans, hvor han skal jagte sin anden Super Bowl-titel sammen med Head Coach Sean Payton.

I 2017 kom de taettere på, end de har vaeret i en håndfuld år, men det såkaldte ’Minnesota Miracle’ kom i vejen i Divisional Round i slutspille­t. Men den gode saeson varslede om et Saintshold på vej fremad med en ny identitet. Angrebet er ikke laengere udelukkend­e bygget op omkring 39-årige Brees. Derimod består det også af en bomstaerk offensiv linje og et tohovedet løbemonste­r i Mark Ingram og Alvin Kamara, der tilsammen sørgede for mere end 3.000 yards samt hele 25 touchdowns igennem løbe- og kastespill­et.

Identitets­skiftet bliver dog sat midlertidi­gt på pause i saesonens start. Den ene del af det staerke løbeangreb, Mark Ingram, skal nemlig sidde ude i saesonens første fire kampe med en karantaene. Det øger presset på Brees’ skuldre, men selv om den erfarne quarterbac­k havde sin statistisk dårligste saeson i Saints-uniformen i 2017, var der intet, som indikerede, at alderen er begyndt at tynge ham. Det skyldtes naermere, at holdets succes ikke udelukkend­e hvilede på hans skuldre.

Det gør det, trods Ingrams karantaene, dog heller ikke i den kommende saeson. Brees kan nemlig også glaede sig over, at angrebet ikke skal score mindst 30 point for at hive en sejr i land. Forsvaret tog syvmileskr­idt i 2017, hvor førsteårss­pillere som Marshon Lattimore og Marcus Williams straks indtog profilroll­er, og forsvaret ser på papiret endnu bedre ud til den kommende saeson, hvor der er kommet flere veteraner til.

Med et mere rutineret forsvar, et løbeangreb, der fra femte spillerund­e og frem igen bør vaere blandt NFL’S bedste, og legendaris­ke Drew Brees er der ingen grund til ikke at tro, at Saints kan gentage den imponerend­e saeson i 2017 og blande sig i slutspilsk­ampen.

 ??  ?? Drew Brees er stadig en af ligaens bedste QB'S.
Drew Brees er stadig en af ligaens bedste QB'S.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark