NFL Magasinet

ER WINSTON MANDEN I TAMPA BAY?

- Tekst: Victor Samuel Risager Espenhain

Tampa Bay Buccaneers har igen satset stort i offseason, og nu skal Jameis Winston snart til at bevise, at han er fremtidens quarterbac­k i Tampa Bay.

Tampa Bay Buccaneers skal snart traeffe en stor, svaer og ekstremt vigtig beslutning: Er Jameis Winston fremtidens quarterbac­k?

Det er et spørgsmål, Tampa Bay Buccaneers gerne skal besvare i løbet af det kommende år, da Winston kun har to år tilbage af sin rookiekont­rakt, og en kontraktfo­rlaengelse formentlig vil gøre den omdiskuter­ede quarterbac­k til en af NFL’S bedst betalte.

Lige nu virker svaret ikke som et entydigt ja. Den semikontro­versielle quarterbac­k har vaeret Buccaneers’ førstevalg, siden holdet draftede ham med det første valg i Nfl-draften i 2015, og selv om spillet til tider har vaeret lovende, har det endnu ikke levet op til det, der forventes af et førstevalg. Der har vaeret for mange turnovers, spillet har vaeret for ustabilt, og sejrene har vaeret for få.

Og Buccaneers’ dilemma er ikke just blevet lettere af, at Winston starter den kommende saeson med en karantaene på tre kampe for at have overtrådt ligaens adfaerdspo­litik, efter

at han angiveligt forgreb sig på en kvindelig Uber-chauffør.

Det har imidlertid ikke kun vaeret Winstons skyld, at spillet på banen har haltet. Winston har i størstedel­en af sin karriere indtil nu måttet kompensere for et dårligt løbeangreb, mens forsvaret sjaeldent har sat Winston og kompagni i gode situatione­r. Det har betydet, at Winston ofte har måttet tage nogle chancer for at jagte sejren.

Af den grund har Buccaneers for andet år i traek vaeret et af de mest aktive hold i offseason. Rookien Ronald Jones skal aflaste Winston med et solidt løbeangreb, mens center Ryan Jensen er kommet til i free agency, og han skal vaere med til at stabiliser­e en offensiv linje, der i en håndfuld år har vaeret usikker. Derudover er spillere som Jason Pierre-paul og Vinny Curry kommet til i free agency, og sammen med en håndfuld rookies skal de forbedre det forsvar, der tillod flest yards i NFL i 2017.

Men på trods af de mange tilgange er der stadig nogle spørgsmål på forsvaret, mens et svaert startprogr­am mod Saints, Eagles og Steelers uden Winston kan gøre ondt på piraterne. Det er svaert at se, hvordan Tampa Bay Buccaneers skulle kunne blande sig med Atlanta Falcons, New Orleans Saints og Carolina Panthers i dysten om NFC South-divisionen. Måske er det bedste, holdet kan håbe på, en saeson, der giver nogle entydige svar.

 ??  ?? Jameis Winston og HC Dirk Koetter er under tungt pres.
Jameis Winston og HC Dirk Koetter er under tungt pres.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark