NFL Magasinet

KAN SE SIG SELV I LONDON

-

Pittsburgh-receiveren var i sommer i England for første gang i sit liv, inviteret af NFL for at vaere ambassadør for NFL'S nye akademi, hvor man i samarbejde med et gymnasium oppe i Barnet i det nordlige London, få kilometer fra NFL'S nye hjemme på Tottenham Stadium.

Om der en dag kommer et Nflhold i London tager vi under behandling i en anden historie i dette magasin (det korte svar er; det ved ingen endnu), men sker det om nogle år, kunne Juju Smith-schuster godt se sig selv vaere en profil på holdet.

”Det er stort for mig at gå på gaden i London og så blive genkendt. Jeg er vant til det fra USA, men at det også sker i England siger noget om, at spillet er populaer uden for vores land. Jeg er stolt af at spille en rolle i det nye projekt i London, og at der er nogle unge mennesker, der får noget positivt ud af, at jeg er sammen med dem. Det giver jo rigtig god mening, at vi har gutter som ”OBJ” [Odell Beckham] og Jared Goff herovre, når vi åbner et Nfl-akademi. Jeg viste nogle af de unge spillere, hvordan de skal bruger deres fødder, når de accelerere­r på et 40-yard dash, og så blev de hurtigere. Jeg er ikke traener eller ekspert i at sprinte, men det er fedt at se, at jeg kan hjaelpe med noget, der fungerer med det samme,” siger Juju Smith-schuster.

”Jeg kunne sagtens se det sjove i at blive tradet herover, hvis der engang bliver placeret et hold i London. Der er masser af potentiale i de unge mennesker herovre,” siger Juju Smith-schuster.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark