NFL Magasinet

PATRIOTS' RIVALER ER STAERKERE I 2019

-

Patrick Mahomes spillede i 2018 som en mand, der om 10-15 år vil forsøge at gøre Tom Brady rangen stridig som den bedste spiller i NFL'S historie. Tyreek Hills sag om sønnens braekkede arm og det, der dufter af en aftalt forklaring om haendelses­forløbet mellem ham og moren, er hamrende usmagelig og udstiller NFL'S problemfyl­dte disciplina­ersystem, men med Hill på banen er Kansas' angreb igen i år vanvittig staerkt, mens det dårlige forsvar har fået en markant saltvandsi­ndsprøjtni­ng med opgraderin­ger på adskillige pladser.

Los Angeles Rams er saerdeles staerke på begge sider af bolden, mens deres naboer Chargers heller ikke må overses trods den aergerlige skade, der holder faenomenet Derwin James vaek indtil langt inde i saesonen.

New Orleans Saints er det måske staerkeste hold på papiret overhovede­t, selvom Drew Brees ikke kan kaste helt så langt og så ofte som for to-tre år siden, og står dermed staerkest i NFC sammen med Kansas City og Rams, mens forrige saesons mesterhold fra Philadelph­ia og Chicago med det gennemført uhyggelige forsvar også er trovaerdig­e kandidater.

I preseason har Tom Brady virket staerk, det samme gør hans offensive linje, hvor Hjalte Froholdt har gjort en fin figur som backup, og mon ikke også forsvaret topper, når playoffs naermer sig. I en håbløs AFC East kommer Patriots til at nå slutspille­t uden at tømme tanken, men om Josh Gordon holder sig vaek fra Roger Goddells karantaene­liste, og hvordan Patriots klarer sig uden alle de mis-matches, selv en halvskadet Rob Gronkowski skabte, bliver en af saesonens største historier. Kampen om at nå Super Bowl virker pivåben.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark