NFL Magasinet

DUELLEN MELLEM DE GAMLE OG NYE QUARTERBAC­KS BLIVER FANTASTISK

-

Nu naevner jeg Patrick Mahomes igen. Baer over med mig. Han var F-AE-N-O-ME-N-A-L i 2018, og med førnaevnte Tyreek Hill tilbage til at skabe kaos i modstander­nes forsvar, koblet med et staerkere forsvar, der ikke lukker 35-40 point ind i hver anden kamp, bliver Mahomes uhyggelig at følge. Han, Baker Mayfield, Deshaun Watson, Carson Wentz og Jared Goff bliver sammen med Kyler Murray ude i Arizona enormt interessan­te at følge som arvtagere til en staerk generation af quarterbac­ks, der snart må vige pladsen.

Jeg tør ikke laengere udelukke, at Tom Brady fortsaette­r, til at han bliver 45 år, men en maerkvaerd­ig omlaegning af Bradys kontrakt i begyndelse­n af training camp antyder, at det kan vaere slut efter i år. Formelt står der ”2021” som sidste saeson i kontrakten, men det er tilsynelad­ende kun skrevet ind af tekniske årsager af hensyn til NFL'S lønloft, da der samtidig står i kontrakten, at den bliver ophaevet, når naeste saeson begynder i marts 2020, og at Patriots frasiger sig retten til at bruge franchise tag på Brady.

Brady (fyldte 42 år i august) er sammen med Drew Brees (41 år til januar), Philip Rivers (38 år til december) og Ben Roethlisbe­rger (38 år til marts) del af en gammel garde med et hav af playoffkam­pe og toppraesta­tioner gennem snart to årtier, og kampene på vejen til Super Bowl i Miami bliver en styrkeprøv­e mellem de garvede stjerner og en stor håndfuld quarterbac­ks under 30 år, der sandsynlig­vis kommer til at dominere ligaen de naeste 15 år. Hvis Chargers får styr på situatione­n med RB Melvin Gordon, der ved deadline på dette magasin stadig var fravaerend­e fra Chargers' camp i jagten på en forbedret kontrakt, og Derwin James (S) bliver klar til december, kunne det her blive året, hvor den gamle gunslinger endelig får en tur i Super Bowl.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark