NFL Magasinet

Belichick skal igen igen finde en ny vinderopsk­rift

Rosteren har visse mangler, men hvad betyder det, når man har Brady og Belichick

-

På et eller andet tidspunkt indhenter alderen os alle. Men man begynder at tvivle, når man kigger på New England Patriots og holdets 42 år gamle quarterbac­k Tom Brady. I februar sikrede Brady sig sin sjette Super Bowl-ring i sin i alt niende optraeden i finalekamp­en. Dermed har Tom Brady og head coach

Bill Belichick spillet hovedrolle­r i over halvdelen af de seneste 16 Super Bowls. Det er vanvittigt.

Hvad der er endnu mere vanvittigt er, at ikke to af de ni Super Bowl-hold har lignet hinanden. Bill Belichick er en mester i at samle et helt nyt hold før hver saeson og spille på de styrker, hans spillere har.

Tidligere har Patriots sikret sig Lombardi-trofaeet på en ultrastaer­k defensiv og et konservati­vt angreb, andre gange er sejren sikret med et eksplosivt kasteangre­b, nogle saesoner er vejen til succes gået gennem holdets tight ends og i de gamle Corey Dillon-dage var det løbespille­t, der gav Patriots den største fordel.

Inden den kommende saeson skal Bill Belichick igen i gang med at finde ud af, hvordan opskriften på succes skal lyde denne gang. For der har traditione­n tro vaeret gang i svingdøren­e hos Patriots, siden saesonen sluttede under konfettika­noner i Atlanta. Og på papiret råder holdet over en roster med et par huller. Det er saerligt svaert at se, hvem der skal gribe bolde fra Brady. Rob Gronkowski er vaek og efterlader et kaempe tomrum på tight end-positionen. På wide receiver-positionen er Julian Edelman det klare førstevalg, men der er meget langt ned til nummer to og rookie N’keal Harry kan derfor få en hovedrolle.

NFL'S genindsaet­telse af problembar­net Josh Gordon, som har haft karantaene for brud på NFL'S doping-regler, giver dog denne receivergr­uppe et kaerkommen­t løft. Spørgsmåle­t er, hvor laenge Gordon spiller, før han bliver ramt af den naeste møgsag.

Defensivt havde holdet sidste år store problemer med at få lagt pres på modstander­nes quarterbac­ks, og det hjaelper altså ikke, at man siden har sagt farvel til holdets suveraent bedste pass rusher, Trey Flowers. Dog har rookie Chase Winovich vaeret aldeles fremragend­e i preseason, og håbet er, at han sammen med nyankomne Michael Bennett kan vaekke holdets pass rush til live. Men alt det er i sidste ende ligegyldig­t, når man råder over troldmande­n Belichick og verdens bedste quarterbac­k, som tilsynelad­ende naegter at aeldes.

Hvis de to igen finder opskriften på succes, kan vi meget vel se dem under konfettika­nonerne til februar - for gud ved hvilken gang.

 ?? FOTO: MATTHEW MAXEY / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: MATTHEW MAXEY / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark