NFL Magasinet

Miami har gang i den totale genopbygni­ng

Der bliver ikke meget at grine af for Dolphins-fans i den kommende saeson, men det kan der meget let blive på laengere sigt.

-

Syv sejre, seks sejre, ti sejre, seks sejre, otte sejre. Sådan lyder facit for Miami Dolphins efter de seneste fem saesoner. Ikke katastrofa­lt, men heller ikke noget, der fører til Super Bowl. Så nu har holdet taget konsekvens­en af sin egen middelmådi­ghed og sat gang i en total makeover.

Vaek er head coach Adam Gase, som aldrig blev en succes i Miami, og ind er kommet en lovende rookie-head coach i Brian Flores. Flores nedstammer godt nok fra Patriotssy­stemet og Bill Belichick, som ikke har fostret mange succesfuld­e head coaches, men flere iagttagere mener, at det er anderledes med Flores, som er en helt anden ledertype end Eric Mangini, Josh Mcdaniels og Matt Patricia, som indtil videre ikke har haft succes med at forlade New England for at stå i spidsen for deres eget footballho­ld.

Ud af svingdøren med Gase røg også quarterbac­k Ryan Tannehill, defensive end Cameron Wake og et par andre spillere, som havde vaerdi nok til at kaste draftpicks den anden vej.

Tilbage står et Dolphins-hold med bunker af picks i naeste års draft og et par unge spillere i quarterbac­k Josh Rosen og defensive tackle Christian Wilkins, som man håber vil udgøre kernen af den genopbygni­ngsplan, som general manager Chris Grier står i spidsen for.

Hvis du synes, at den opskrift Miami følger virker bekendt, så er det nok fordi, at ligaens i øjeblikket mest hypede hold Cleveland Browns på få år brugte den til at vende sit hold fra at vaere en joke til at vaere et, som mange mener, kan gå hele vejen.

Planen sikrede Browns hele 13 picks i forrige draft og nok plads under lønloftet til at skrive kontrakter med stjerner som Odell Beckham Jr., Jarvis Landry, Olivier Vernon og Sheldon Richardson.

Allerede nu råder Dolphins over 10 picks i naeste års draft, og så står holdet til at få yderligere to kompensati­ons-picks for de free agents, som man har sagt farvel til. Og så ringe som holdet ser ud lige nu, kan Chris Grier endda se frem til at vaelge meget tidligt i 2020-draften.

Derudover har Dolphins sikret sig så meget plads på lønningsbu­dgettet, at man kan gå efter de store stjerner i naeste års free agency.

Lige nu handler det bare om tålmodighe­d for holdets fans og ejer Stephen M. Ross. Den kommende saeson bliver ikke sjov, og det er afgørende, at Ross har tålmodighe­d nok til at gennemføre planen i stedet for at begynde med at smide om sig med fyresedler.

 ?? FOTO: CHARLES TRAINOR JR / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: CHARLES TRAINOR JR / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark