NFL Magasinet

Nu er det op til Allen

En raekke offensive tilføjelse­r har bragt balance til et på papiret staerkt Bills-hold, men kan holdets unge quarterbac­k leve op til resten af den staerke roster?

-

Hvor god er Josh Allen? Det virker til at vaere det sidste store ubesvarede spørgsmål hos Buffalo Bills. Holdet har opgraderet voldsomt på offense til den kommende saeson, så enheden så småt begynder at matche et allerede meget staerkt defense.

Der er med andre ord både kvalitet og dybde at finde i samtlige kaeder og manden under center - andenårs-quarterbac­k Josh Allen - er derfor den sidste brik, der mangler.

Han var op og ned i sin rookie-saeson, hvor han viste sig som en dødsensfar­lig løbende quarterbac­k, imens det straks var mere ufarligt, når Allen skulle finde sine receivers. Blot 52,8 procent af hans kast endte i haenderne på en medspiller, og det tal skal op, hvis man vil konkurrere i en division, som i årevis har vaeret domineret af Tom Brady og co.

Med et NFL-ÅR under sit baelte og nogle markant bedre mål har Allen dog alle muligheder for at haeve sit niveau i den kommende saeson. Wide receiver John Brown er kommet til, og selvom han har haft en svingende karriere, der har vaeret plaget af skader, så har en skadefri John Brown altid udgjort en dyb trussel. Det er gode nyheder for Josh Allen, som besidder en raketarm, der uden problemer kan sende kuglen 60 yards ned af banen. Derudover er Cole Beasley og tight end Tyler Kroft kommet til, og de udgør nogle staerke og hårdt tiltraengt­e mål over midten.

På running back er der både blevet tilføjet unge og gamle. I sidstnaevn­te kategori råder holdet over sammenlagt 28 års Nfl-erfaring i form af Lesean Mccoy og nyerhverve­lserne Frank Gore og T.J Yeldon. Så lige meget hvem der ender på holdet, vil Josh Allen helt sikkert få god hjaelp fra den position.

Allen kan endda se frem til at få lidt mere tid til at traeffe sine beslutning­er. Der er nemlig blevet tilføjet en raekke store maend til Bills’ offensive linje, som mildest talt var ustabil i sidste saeson.

Defensivt rådede Bills allerede over et af ligaens staerkeste forsvar i sidste saeson. Afskeden med defensive tackle og leder på forsvaret, Kyle Williams, er en streg i regningen. Men så er det heldigt, at defensive tackle Ed Oliver endte med at falde til niendevalg­et i draften, hvor Bills stod klar med åbne arme. Oliver har set staerk ud på traeningsb­anen og kan vaere med til at bidrage med mere pres fra den indre defensive linje, hvilket var en af få svagheder på forsvaret i sidste saeson.

Kort sagt står head coach Sean Mcdermott med en stadig meget staerkt defensiv og et markant forbedret offense. Så nu står og falder saesonen med Josh Allen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark