NFL Magasinet

Kan Steelers uden sine drama queens?

Steelers har sagt farvel til bøvl og drama, men har de også sagt farvel til et 7. Lombardi-trofae?

-

Stemningen er god i Pittsburgh, faktisk bedre end den har vaeret i mange år. Sådan lyder meldingern­e fra Steelers’ traeningsl­ejr. Og når man kigger på al det drama, som forhenvaer­ende Steelers-stjerne receiver, Antonio Brown, har vaeret i stand til at skabe på ingen tid i Oakland, og man samtidig er kommet af med running back Le’veon Bell efter en hel saeson, hvor han sad ude for at få en bedre kontrakt, så kan man godt forstå, hvorfor holdet trives. Afskeden med de to spillere og det drama, som følger dem, er ikke ligefrem blevet begraedt i Steelers-omklaednin­gsrummet.

Spørgsmåle­t er så, om holdet kommer til at aendre holdning til de to drama queens, når den kommende saeson er slut. For hvem skal afløse Bell og Brown. Begge er kaempetale­nter, som det bliver naesten umuligt at erstatte. På den anden side så viste running back James Conner allerede under Bell-strejken i sidste saeson, at han bestemt kan baere sin del af laesset. Derudover har Steelers vist igen og igen, at de kan finde ud af at drafte og udvikle wide receivers, det er Antonio Brown selv et godt eksempel på. Juju Smith-schuster er allerede trådt ind på scenen, som en af NFL'S bedste unge wide receivers.

Men selvom Conner var god i sidste saeson, kan han så haeve sit spil og nå Le’veon Bell-niveau i år? Og kan Schuster leverer på samme niveau, når han ikke har Antonio Brown i den anden side af banen til at tiltraekke opmaerksom­hed? Det er to meget åbne spørgsmål, som kommer til at afgøre, hvordan Pittsburgh klarer det i den kommende saeson.

Imens der har vaeret meget turbulens omkring wide receiver og running back-positionen, så har Steelers stadig quarterbac­k Ben Roethlisbe­rger og en af ligaens absolut staerkeste offensive linjer. De to komponente­r, skal nok hjaelpe holdet et godt stykke af vejen imod offensiv succes.

Når stemningen er god i Pittsburgh, så skyldes det nok også, at forsvaret har fundet den krumtap, som har manglet siden linebacker Ryan Shaziers forfaerdel­ige skade i 2017-saesonen, som efterlod ham lammet.

Rookie-linebacker Devin Bush kalder allerede spillende i forsvaret og har i preseason lignet et godt bud på prisen som årets defensive rookie.

Al fokus i AFC North har i denne offseason vaeret på det stjerne-spaekkede Browns-mandskab. Steelers har for en gangs skyld kunnet flyve lidt under radaren, men man skal ikke tage fejl. Hvis nogle få ting falder ud i Steelers favør, så har holdet kvaliteter­ne til at vinde Super Bowl. Og modsat divisionsr­ivalerne fra Cleveland, så ved de hvordan man gør

– de har allerede gjort det seks gange.

 ?? FOTO: JASON POHUSKI / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: JASON POHUSKI / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark