NFL Magasinet

Ny head coach, samme gamle Bengals

Zac Taylor skal få succes med de samme spillere, som Marvin Lewis ikke kunne vinde med. Det ligner en svaer saeson for den nye head coach.

-

Efter 16 år I spidsen for det ene middelmådi­ge Bengals-hold efter det andet vinkede man endelig farvel til Marvin Lewis i denne offseason. Til er kommet uprøvede Zac Taylor, der er endnu en af de unge, kreative og offensive head coaches, som Sean Mcvay har banet vejen for med sin succes hos Rams.

Men selv om Bengals ligner et nyt hold på sidelinjen, så er der ikke sket meget inden for stregerne. Traditione­n tro har holdet vaeret meget passive i free agency og har i stedet fokuseret på at forlaenge med sine egne spillere. I stedet for at kaste en millionkon­trakt efter en - på sine gode dage - middelmådi­g spiller som offensive tackle Bobby Hart kunne holdet med fordel havde brugt free agency til at styrke et svagt forsvar lige som den offensive linje kunne havde haft god gavn af en kaempe make over.

Nu skal det siges, at Bengals faktisk har gjort noget for at rette op på den offensive linje, som er holdets klart største svaghed. Men opgraderin­gerne er stort set blevet visket vaek af en skade til rookie Jonas Williams og en uventet pensioneri­ng af guard Clint Boling. Så også til den kommende saeson ligner den offensive linje et problem. Det er synd og skam, når man råder over en running back som Joe Mixon, der selv bag en af ligaens dårligste linjer lignede en stjerne i sidste saeson. Taenk hvad han ville kunne udrette med en god offensiv linje.

Defensivt så det ikke godt ud sidste saeson, hvor forsvaret rangerede blandt de dårligste i NFL, hvilket de slet ikke burde. Defensiven har nemlig en raekke staerke navne, problemet er bare, at de indtil videre har haft svaert ved at fungere som en enhed. Det er holdet secondary et godt eksempel på. Den består af det ene tidlige draft pick efter det andet. Alligevel havde Bengals ligaens dårligste kasteforsv­ar sidste år.

Det er dog svaert at afskrive Bengals helt. Holdet spillede faktisk godt i starten af sidste saeson, hvor de vandt fire af de første fem kampe, inden en syndflod af skader kom i vejen. Så hvem ved om et skadefri Bengals-hold kan overraske positivt?

Problemet er bare at skaderne ser ud til at fortsaette. Udover Jonah Williams har stjerne-receiver A.J. Green pådraget sig en skade, der gør ham yderst tvivlsom til saesonens første kampe.

Samtidig bliver det ikke nemmere af, at Bengals spiller i en division med Steelers, Ravens og et Browns-hold der på papiret ser dødbringen­de ud. Held og lykke herfra til holdets urutinered­e traenersta­b!

 ?? FOTO: SCOTT TAETSCH / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: SCOTT TAETSCH / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark