NFL Magasinet

Har Kansas Citys forsvar fået pulsen tilbage?

-

Patrick Mahomes spillede en gennemført fantastisk første saeson som starter i NFL med 50 TD'S og beskedne 12 intercepti­ons, hvilket var lavt, når vi tager de mange dybe og svaere kast i betragtnin­g.

Den kanon af en arm bør gøre Chiefs til en fast contender i de naeste 15 år, men som Kansas også måtte erkende i 2018, kan selv en purung kommende Hall of Famer ikke gøre det uden et brugbart forsvar.

Man taler om bend-but-don't-break-forsvar i NFL, men for det meste var Chiefs' forsvar bare i stykker i sidste saeson.

Kasteforsv­aret var helt fra snøvsen, selvom Chiefs fik flest sacks af alle, og som konsekvens har Kansas hentet energibund­tet Tyrann Mathieu til at styre og løfte forsvaret fra sin safety-position, mens Frank Clark, hentet i Seattle, har kostet kassen som ny edge rusher og skal befaeste Chiefs' evne til at komme efter modstander­ens quarterbac­k.

Fem startere på forsvaret er udskiftet, Andy Reids gamle kollega Steve Spagnuolo er hentet ind til at styre forsvaret, men er det nok til at løfte forsvaret op i NFL'S middelklas­se, hvilket ville vaere en markant og saerdeles velkommen forandring for Chiefs?

Forbedring af forsvarssp­illet vil vaere velkommen for Kansas, for det er altså ikke sikkert, Patrick Mahomes kan spille lige så sublimt i år.

Kareem Hunts løbespil vil vaere savnet, selvom manden selv givetvis ikke vil vaere det efter at have løjet for sit hold om en voldsepiso­de mod en kvinde.

Den menneskeli­ge schweizerk­niv Tyreek Hill, der skabte evige matchup-problemer for modstander­ne, undgik højst overrasken­de en karantaene af NFL efter en meget ubehagelig sag om mistanke om vold mod Hills treårige søn, en uigennemsk­uelig sag, hvor mange mistaenker Kansas-spilleren for at have fået sin partner til at daekke over sig.

Hill og Hunts sager har skabt dårlig stemning omkring holdet i USA, men på banen vil Patrick Mahomes have godt af at have Hill sammen med den suveraene tight end Travis Kelce, og Damien Williams, der løb godt i slutningen af saesonen som afløser or Kareem Hunt.

Kansas City Chiefs er muligvis det bedste bud på en udfordrer til New England Patriots i AFC, men vi skal nok nogle uger ind i saesonen samt se, om Tyreek Hill og angrebet igen klikker, før vi ved, om Chiefs har kemien til endnu et attentat på AFC og Andy Reids gamle rivaler i Massachuse­tts.

 ?? FOTO: CAL SPORT MEDIA / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: CAL SPORT MEDIA / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark