NFL Magasinet

Flacco og et muligt Broncos-salg afgør Elways skaebne

Ville du laegge dit profession­elle liv i haenderne på Super Bowl-mvp'en fra 2014 og et 2. runde-valg fra Missouri?

- TROELS BAGER THØGERSEN TEKST:

Når man som John Elway har erstattet Peyton Manning med Trevor Siemian, Paxton Lynch, Brock Osweiler og Case Keenum, og sidste år undlod at forsøge at få fat i Sam Darnold, mens man i 2017 endte med den ofte fejlende tackle Gareth Bolles med 20. valget og ikke Pat Mahomes eller Deshaun Watson 10 og 8 pladser foran, er svaret selvfølgel­ig ja.

For John Elway har ingen anden mulighed end at håbe, det går denne gang med enten Joe Flacco eller Drew Lock, som der var fin vaerdi i i 2. runde i årets draft.

Denver Broncos har vaeret i ingenmands­land i tre saesoner, hvilket naesten er en helligbrød­e med Von Miller i sin bedste alder, så det skal vaere nu for Broncos og deres quarterbac­k-legende af en general manager.

John Elway skal nok klare sig med sine tre Super Bowl-sejre, men Colorado-franchiset er i lidt af et vadested.

Bowlen-familiens overhoved, Pat Bowlen, døde i juni efter at have lidt af Alzheimers i fem år, og siden familiens køb af holdet i 1984, har det vaeret et af de mest vindende franchises. Men som det også er set på andre Nfl-hold, er der opstået uenighed i familien om fremtiden for Broncos. Kan de mange sønner og døtre finde sammen om at eje holdet? Skal det saelges for et uhyrligt beløb, som Broncos helt klart vil indbringe efter Panthers-handlen sidste år til 2,2 milliarder dollar? Og vil John Elway måske købe sig ind?

Spillet på banen bliver på kort sigt ikke påvirket direkte af situatione­n, og det kunne godt vaere et nyt kup af John Elway at få fingre i Vic Fangio fra Chicago, der adskillige gange har afholdt sig fra at forfølge Hc-jobs men nu endelig skal afprøve sit defensive geni på den store post. Når man ser, hvilket overnaturl­igt forsvar, han har skabt i Chicago, bliver man optimistis­k på Denvers vegne.

Men Fangio er i sidste ende lige så afhaengig af Flacco eller Lock, som han og Bears var af den noget ujaevne Mitch Trubisky i The Windy City.

Er hans fokus på detaljer og skift mod zone-forsvar recepten sammen med John Elways nye quarterbac­ks svaret i Denver? Hvis nej, skal John Elway nok til at se, hvad han og hans rigeste venner kan skrabe sammen af kontanter til en rekordhand­el af et Nfl-franchise, hvis Elway fortsat vil have sin daglige gang på kontoret.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark